Ева Рас стала у Цецину одбрану

''Глоговац не смије да пљује Цецу јер она је окупила 100. 000 људи на стадиону. Кад он са "Хамлетом" окупи толико људи, може да се буни'', поручила је Ева Рас.

Забава 18.08.2017 | 08:14
Ева Рас стала у Цецину одбрану
Таман што се мало стишала бура која је настала послије интервјуа Небојше Глоговца у којем је глумац испрозивао Цецу Ражнатовић и Дару Бубамару, огласила се Ева Рас која је осула дрвље и камење по Глоговцу.

Да подсјетимо, Глоговац је, између осталог иронично поручио да је Цеца Шекспир данашњице, као и да је она "посљедица вишедеценијског, константног бомбардовања друштва трешом, неукусом, неморалом".



Сада је реаговала Ева Рас која је напала свог колегу због ових ријечи.

''Била сам његов фан, а а сада губи компас и пропада. Глоговац не смије да пљује Цецу јер она је окупила 100.000 људи на стадиону. Кад он са "Хамлетом" окупи толико људи, може да се буни. Ко дира Цецу, значи да дира све људе у Србији јер њу сви воле. Каже да је Цеца Шекспир данашњице, а игра у 50. години Хамлета са својом сиједом главом. Па сви знамо да је трагедија Хамлета у томе што је у 20. години изгубио оца. Ако њему толико смета Цеца, онда је он требало да се бори против старих Хамлета, а не да и он буде један од стараца'', изјавила је Ева Рас и потом жестоко искритиковала филм "Република" у којем Глоговац глумити.



''Филм "Република" Рајка Грлића, у ком Глоговац глуми, веома је лош. Не могу ме убиједити ни пулском Ареном да је то добар филм. Знам гомилу хомосексуалаца, они уопште не изгледају кич као Глоговац у филму'', рекла је глумица, која се ту није зауставила.



''Запрепастила сам се када сам чула да Глоговац има школу за глумце и да мјесечна обука код њега кошта 5.600 динара. Има их ваљда 30 који уче глуму код њега, а на великом ФДУ, када сам ја студирала, било нас је само шесторо. Не можете са тридесеторо да радите, ово је специфично занимање'', закључила је Ева Рас.

Извор: Телеграф

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

www

18.08.2017 06:32

Нашла се Ева Рас за једном и по улогом у једној и по серији да коментарисе великана нашег глумиста земљо отвори се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре www

18.08.2017 20:29

Да би коментарисао, мораш погледати и покоји филм, а не само 1,5 серију! Ева је наша врхунска глумица и у потпуности је у праву! Не спорим чињеницу да смо окружени шундом, али Цеца је за поједине "умјетнике" Павароти!

Name

Милош

19.08.2017 09:06

ре Ре www. Ако је Ева Рас врхунска глумица, шта су онда остале глумице да их сад не набрајам. Коју год би пропустио споменути, хиљаду пут су бољи од Еве. Настрану то што је стала на стрну Цеце, на то има апсолутно право, али да дијели лекције другима на то није дорасла.

Name

www

19.08.2017 10:23

Просветли ме наброј врхуснка филмска остварење у којој ева рас глуми главну или једну од главних улога.

Name

Кал

18.08.2017 06:32

Шути, умјетник без достојанства то си ти. Гребеш се од фолкера а готов си цркла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луиђи

18.08.2017 06:36

Небојша је рекао сурову истину, није ништа уљепшао, тако нам је свиђало се то некоме или не. А ова Ева је тотално пукла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

18.08.2017 07:00

Назалост, свијест насег народа је данас на таквом нивоу да би дотицна пјеваљка (и слицне њој) могла окупити и милион људи. Зар је то мјерило вриједности?! Ева је глумица и морала би да зна да су позористе и Секспир авангарда и да никакво "омасовљавање" не долази у обзир. Додусе, цим је прихватила уцесце у ријалитијима у којима је до изразаја долазио сав духовни јад, јасно је да се с њом несто десава. Стета. Надам се да це у будуцности да буде висе "глоговаца", а све мање "загадјиваца" попут пјеваљики, којекаквих старлета и свих оних, попут Еве, који тај јад подрзавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смирите страсти

18.08.2017 10:04

То је колегијално размимоилажење.Обадвоје су добри глумци

Name

Оља

18.08.2017 07:11

Морам и ово да додам: Запрепастила се Ева сто Глоговац има сколу за глумце коју похадја 30 полазника, а у "њено" вријеме их је у класи било много мање, јер се само тако обезбједјује квалитет, сто је хтјела да казе. И сад, питам се, како она, уцена по свим "правилима доброг глумацког уцења" да додје на ниво да "брани" једну полупусмену киц пјеваљку?! Несто ту не стима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мукослав

18.08.2017 07:13

Човјек је у праву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

18.08.2017 08:49

Хало Ева!! Па управо то Је И рекао Господин Глоговац!! Не чуди да цеца-певаљка окупи И милион!! Управо То И јесте срамота Србије!! Паметни,шекпировци,физичари,математиçари итд Не могу сакупити ни 10 хиљада !! Хало Ева,Не би било лоше да Се мало замислиш Над собом,својом децом и својом дрżавом,ако је твоја држава " цеца"!!! Зар Се Не стидиш својих речи ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јесенка мимиц

18.08.2017 21:41

Па зар је Глоговац крив сто нам је друство унистило омладину,погледати Хамлета или било коју другу представу у сваком слуцају боље је од овог сунда од музике.Просла су та времена кад се слусала добра музика,сад мозе да рице ко год хоце само плати.

ОДГОВОРИТЕ