Пјевачица: Имам голе фотографије

Певачица Милица Тоодоровић тренутно ужива у успеху песме "Лимунада" коју је отпевала са поп дивом Емином Јаховић.  

Забава 17.08.2017 | 16:08
Пјевачица: Имам голе фотографије
Милица већ три године живи са дечком Милошем Пауновићем, а како каже не види разлог да са њим стане на "луди камен".

''Не видим шта би то променило. Живим три године са Милошем, лепо нам је и папир не значи ништа. Ма ја ћу да узмем папирче и да напишем: „Милоше, да ли ме узимаш за жену?“ Тако ћу да се удам. Ми лепо функционишемо, супер нам је. Наравно, свађамо се, али не могу да се сетим око чега. Углавном су то неке глупости'', рекла је Милица за "Свет" и додала да се не плаши да ће интимни тренуци из њиховог стана испливати у јавности, тачније провокативне фотке које је слала дечку, налик оним какве има Дара Бубамара:

''Па и да се појаве, шта има ту да се види. Вау, види груди, вау, види задњицу! Добро и шта онда? Па сви то имамо… Ма никакав проблем немам са тим'', казала је певачица.



Иначе, након снимања спота, Милица и Емина су добиле критике од медија да им нису посветили довољно пажње на високим температурама, као и од љубитеља реке Саве да су оставиле смеће после обављеног посла.

''Видела сам. Разумем све, мада мислим да је све то безвезе испало и да је била лоша организација. Није крива ни Емина, ни ви, ма нико није крив већ само организација и некомуникација. Ја сам била само гост, али исправићемо све и Емина и ја. Жао ми је јадне Емине, сви су је сада напали. Ја сам се баш уморила, врућина, плус сам пала, коприва ме ожарила, а прва комбинација ми је била крзно на 50 степени. Када су видели да се не слика добро, пресвукли су ме, а ја само што у несвест нисам пала'', бранила се популарна певачица.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар