Барселона: Кутињо стиже за пар дана!

Фудбалер Борусије из Дортмунда Осман Дембеле и Филипе Кутињо из Ливерпула близу су преласка у Барселону, рекао је генерални менаџер шпанског клуба Пеп Сегура.  Кутињо и Барселона - НАСТАВЉА СЕ! Још није крај саге око трансфера Филипа Кутиња из Ливерпула у Барселону. Из Барсе кажу: "Близу смо да доведемо и њега и Дембелеа".

Фудбал 17.08.2017 | 21:45
Барселона: Кутињо стиже за пар дана!
"Морамо да помогнемо екипи појачањима, а Дембеле и Кутињо ће доћи у наредних неколико дана. Разговарамо са њима о условима, врло су близу доласка. Надамо се да ће бити Барсини фудбалери од ове сезоне", рекао је Сегура за шпанску телевизију.

То је први пут да је неко од челника Барселоне јавно изразио интересовање за Дембелеа и Кутиња, чији клубови не желе да их пусте да оду у Шпанију.

Борусија из Дортмунда и Ливерпул су претходних дана саопштили да су одбили понуде Барселоне за своје играче. Летњи прелазни рок завршава се 31. августа.

Дембеле (20) је у сукобу са својим клубом, који га је суспендовао јер се није појавио на тренингу, пошто је, наводно, у Барселони преговарао о трансферу.

Кутињо (25) је путем имејла тражио од клуба да га стави на трансфер листу, а Ливерупл је одбио понуду Барселоне од 100 милиона евра. Бразилац се опоравља од повреде леђа и није играо у последње две утакмице за енглески клуб.

До сада, најјачи сигнал да ће Филипе Кутињо овог лета ипак обући дрес Барселоне.

Генерални менаџер шпанског клуба Ђозеп Сегура саопштио је данас да су фудбалер Ливерпула, али и играч дортмундске Борусије Осман Дембеле близу доласка у Барселону и да је "то све што може да каже у овом тренутку". 

"Морамо да помогнемо екипи појачањима, а Дембеле и Кутињо ће доћи у наредних неколико дана. Разговарамо са њима о условима, врло су близу доласка. Надамо се да ће бити Барсини фудбалери од ове сезоне", рекао је Сегура за шпанску телевизију.

Барселона, дакле, није одустала од Кутиња, иако је Ливерпул више пута одбијао понуду. Према незваничним информацијама, Барселона је сада понудила 150 милиона евра за сјајног Бразилца (дакле, 50 милиона више од првобитне).

Наводно, сада је у игри, осим новца, и фудбалер. Реч је о Ивану Ракитићу, за кога поједини извори тврде да је услов Ливерпула да дође уместо Кутиња. Дакле, Ливерпул хоће и Ракитића и паре.

Међутим, извори блиски Ливерпулу тврде да се ништа није променило од недавног саопштења у којем је јасно писало: "Кутињо је играч Ливерпула".

Кутињо (25) је путем и-мејла тражио од клуба да га стави на трансфер листу, а Ливерупл је одбио понуду Барселоне од 100 милиона евра. Бразилац се опоравља од повреде леђа и није играо у последње две утакмице за енглески клуб.

Исто је поручила и Борусија у вези са 20-годишњим Дембелеом, који је у сукобу са својим клубом, који га је суспендовао јер се није појавио на тренингу, пошто је, наводно, у Барселони преговарао о трансферу.

Барселона очајнички тражи појачања, после продаје Нејмара у Пари Сен-Жермен за рекордних 222 милиона евра, али и после дебакла у Суперкупу Шпаније против Реал Мадрида.  

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар