Интер, Валенсија и трампа од 60.000.000 евра!

У главним улогама Жофри Кондогбија и Жоао Кансело!

Фудбал 18.08.2017 | 14:00
Интер, Валенсија и трампа од 60.000.000 евра!
Нисмо често сведоци да два клуба трампе фудбалере у модерном фудбалу, па је зато посао Интера и Валенсије који је вечерас коначно закључен после дугих летњих преговора изузетно занимљив.

Он би могао да реши проблеме обе екипе, а на прву лопту рекло би се да су Миланези боље прошли у целој причи, јер су добили квалитетног десног бека, репрезентативца Португалије. Дакле, Жоао Кансело (23) сели се на једногодишњу позајмицу на "Ђузепе Меацу" са правом откупа за 35.000.000 евра следећег лета.

Тиме ће Интер ставити тачку на потрагу за десним беком, који је био приоритет за нову управу и трансфер гуруа Валтера Сабатинија, а за самопоуздање навијача Нероазура је податак да су довели фудбалера којег је током лета и Јувентус такође желео у својим редовима. Мада је утисак да би га Стара дама довела, да је то заиста хтела...

Истовремено, према договору два клуба на Местаљу ће се преселити Жофри Кондогбија(24). После двогодишњег таворења у Милану и огромне стагнације у дресу Нероазура некадашњи везиста Монака и репрезентације Француске добио је шансу да оживи каријеру у шпанској Примери.

На његовом доласку на Местаљу инсиситрао је лично нови тренер Валенсије Марселно Торал, а уколико Кондогбија задовољи на позајмици у дресу некадашњег шампиона Шпаније, Слепи мишеви ће имати могућност да га откупе наредног лета за суму од 25.000.000 евра.

То је знатно мање од 36.000.000, колико га је Интер платио Монаку пре тачно две године. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар