Трансфери у серији...!

Бака покренуо доминоефекат, Калинић коначно у Милану, у Фиренци га мења Чолито! Договорени сви детаљи трансфера, двојица нападача вечерас или ујутро на лекарским прегледима.

Фудбал 17.08.2017 | 23:30
Трансфери у серији...!
Дуго се чекао расплет око Карлоса Баке, Николе Калинића и Ђованија Симеонеа и коначно је данас цела прича одблокирана. Бака се преселио у Виљареал, Калинић стиже у Милан, аСимеоне у Фјорентину.

Чекао се прелазак Колумбијца на Мадригал, па да почне доминоефекат и да Калинићзаузме његово место на Сан Сиру, а Аргентинац његово у Фиренци.

Како јављају италијански медији, Милан је коначно постигао споразум око преласка НиколеКалинића. После вишенедељних, па и вишемесечних преговора са Виолом, Росонери су дошли до договора. Љубичастима ће припасти 25.000.000 евра на име обештећење без бонуса. Подсетимо. Милан је на почетку нудио 20.000.000 евра и бонусе, Фјорентина је тражила 30.000.000 евра. Нашли су се на средини...

Калинић ће потписати уговор на четири године вредан 3.000.000 евра по сезони уз одређене бонусе везане за индивидуални и тимски учинак. Он се вечерас или сутра ујутро очекује на лекарским прегледима у Милану после чега следи потпис уговора и промоција. Већ је испразнио ормарић у свлачионици Фјорентине, поздравио се са саиграчима и кренуо пут Милана. Могуће је да се нађе у тиму већ наредног викенда против Кротонеа.

Његово место у Фјорентини ће заузети млади аргентински нападач Ђовани Симеоне, син Атлетиковог тренера Дијега Симеонеа. Популарни Чолито је јуче одрадио последњи тренинг у Ђенови и опростио се од клуба са Марасија. Виола ће Грифонима палтити 15.000.000 евра за обештећење плус додатних 3.000.000 евра кроз евентуалне бонусе. Попут Калинића, иСимеоне се вечерас или сутра ујутро очекује на лекарским прегледима у Фиренци. ЗаСимеонеа је био заинтересован и Торино, али је понуда Виоле била примамљивија за 22-годишњег Аргентинца који је претходне сезоне дао 12 голова у Серији А.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар