Саша Лукић представљен у Левантеу

Лукић узео 20 као у Партизану: Добио сам шансу да играм с најбољима на свету! „Спреман сам да дебитујем већ у првом колу“, каже нови везиста Левантеа.

Фудбал 17.08.2017 | 10:45
Саша Лукић представљен у Левантеу
Почела је нова етапа у каријери Саше Лукића.

Доскорашњи млади репрезентативац Србије, као што је и најављено, представљен је као појчање Левантеа, стигавши из Торина, у склопу позајмице до краја сезоне.

Одмах је најавио да је спреман да се стави на располагање шефу струке Хуану Мунизу, једном од најзаслужњих што се клуб из Валенсије вратио у Примеру, после једногодишњег одсуства.

„Тренер и саиграчи су ме лепо прихватили, спреман сам за деби већ у првом колу“, пуца од самопоуздања некадашњи члан Партизана.

Леванте први меч у новој сезони игра у понедељак, против Виљареала.

Објаснио је разлоге због којих је прихватио позив да напусти Италију, иако је имао солидна издања у првој сезони у Торину.

„Откако сам почео да играм фудбал, жеља ми је била да се одмерим с најбољим екипама света. Овде, у Левантеу, добићу ту прилику. Даћу све од себе како бих људима који су веровали у моје квалитете узвратио на поверењу и жељи да ме ангажују“.

Саша је, као и док је био у Партизану, одбрао да на полеђини дреса носи број 20.

„Како бих се што боље прилагодио, одмах ћу почети да учим шпански, важно је да будем у контакту са саиграчима и члановима стручног штаба. Могу да играм на три позиције на средини терена, међутим, шта год тренер буде тражио од мене, ту сам да испуним. Овде се већ осећам вољеним. Пратио сам Леванте и жеља ми је да помогнем тиму и клубу богате историје. Моји приоритети нису лични, него клупски успеси“, допунио је Лукић, кога је дочекао члан Управног одбора Мигел Анхел Руиз речима „Саша, надамо се да ћеш се у Левантеу осећати пријатно и да ћеш у овом клубу остварити успеле на личном и тимском плану“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар