Суперкуп: Барса иде на све или ништа!

Поново треба очекивати голове на обе стране!

Фудбал 16.08.2017 | 18:45
Суперкуп: Барса иде на све или ништа!
Нешто мање од сат времена прве утакмице шпанског Суперкупа на Ноу Кампу гледали смо један од досаднијих Ел класика у последње време, а онда се све окренуло, па је виђена готово незапамћена завршница у којој је заблистао Краљевски клуб. Шампион Европе уочи реванша на Сантијаго Бернабеуу (среда, 23.00) има два велика гола предности (3:1), па је велики фаворит за освајање трофеја, без обзира на то што у својим редовима неће имати Кристијана Роналда.

Феноменални Португалац није започео ни први меч, ушао је у 58. минуту, а у 80. постигао спектакуларан погодак. Ипак, онда је направио серију невероватних глупости, скинуо дрес, добио жути картон, а само два минута касније и други због наводне симулације, после чега је чак и одгурнуо судију Рикарда Бенгоечеу. Сада га чека пауза, али то неће умањити шансе Мадриђана, који су већ показали да могу да буду убојити и без званично најбољег играча на планети.

Барсини играчи су у првој утакмици направили несхватљиве грешке, евидентно је да су још увек далеко од праве форме, али у главни град Шпаније стижу да одиграју меч на све или ништа, а уколико први постигну погодак могли бисмо да гледамо велика узбуђења на Бернабеуу.
Поново треба очекивати голове на обе стране, који су стандардни део сада већ готово сваког Ел класика, а могло би да их буде и у првом полувремену.

ПОСЛЕДЊИХ ПЕТ

РЕАЛ МАДРИД

МАН. СИТИ  (Н), ПРИЈАТЕЉСКА 1:4  
БАРСЕЛОНА (Н), ПРИЈАТЕЉСКА 2:3
МЛС ОЛ-СТАРС (Г), ПРИЈАТЕЉСКА 1:1 – ПЕН. 4:2      
МАН. ЈУНАЈТЕД (Н), УЕФА СУПЕРКУП        2:1      
БАРСЕЛОНА (Г), СУПЕРКУП ШПАНИЈЕ   3:1              

БАРСЕЛОНА

МАН. ЈУНАЈТЕД  (Н), ПРИЈАТЕЉСКА 1:0      
РЕАЛ МАДРИД  (Н), ПРИЈАТЕЉСКА 3:2      
ХИМНАСТИК (Г), ПРИЈАТЕЉСКА 1:1      
ШАПЕКОЕНСЕ (Д), ПРИЈАТЕЉСКА 5:0      
РЕАЛ МАДРИД  (Д), СУПЕРКУП ШПАНИЈЕ   1:3       

МЕЂУСОБНИ СКОР

209      87        41        81        346:325

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар