Отјерао сватове: Млада је ку**а

Када је сазнао шта се десило, младожењин отац је узео микрофон од музике, замолио госте с младине стране да сви напусте ресторан, а да званице с младожењине стране остану како би прославили што су се "решили кур. . "

Република Српска 15.08.2017 | 22:08
Отјерао сватове: Млада је ку**а
Два матичара, чија су имена позната магазину Неwсwеек.рс, откила су бројне тајне своје професије, а нарочито је занимљива једна анегдота о најкраћем браку чији су свједоци били.

Најкраћи брак, ако се тако може назвати, с необичним расплетом, било је вјенчање послије којег су се сватови упутили у хотел на прославу, а млада убрзо побјегла с неким из собе у коју је отишла да се наводно пресвуче.

Када је сазнао шта се десило, младожењин отац је узео микрофон од музике, замолио госте с младине стране да сви напусте ресторан, а да званице с младожењине стране остану како би прославили што су се "решили кур.."

Музика затечена, не знају шта да свирају, а младожењин отац крене од стола до стола да наздравља и подиже атмосферу.

Позове шефа хотелског ресторана, затражи да се за његове госте спреми и комплетна вечера, каже да ће, без обзира на цијену, све то да плати. "И да ништа не фали." Остали су до зоре. Музика никад више новца од бакшиша није зарадила.


Но, то није све што су открили

Најдирљивије вјенчање је било између високообразованог пара. Већ су имали двоје дјеце, али формално нису озаконили заједницу. „Нажалост, он је доживио саобраћајни удес и остао парализован. И послије те трагедије одлучили су да се и званично узму. У кући су били присутни родитељи са обје стране и кумови. Толико лијепо и дирљиво. А тешко је остати потпуно прибран у таквим околностима. Гануло ме је неописиво.“

Далеко од очију знатижељних остају вјенчања на којима се, када алкохол узме маха, започну кавга и туча између родбине с једне и друге стране. „Е, када би сниматељи и фотографи могли да објаве ‘колекције’ са таквих свадби, то би била забава. Не смију, наравно, плаћени су да раде и снимке предају оном ко их је платио.“

Било је и пријетњи очева који нису жељели да им се кћерка уда за човјека којег они не прихватају, једног господина је вјенчавао четири пута, на великом вјенчању су и младој и младожењи родитељи били разведени, па су сви дошли с новим породицама и дјецом из нових бракова, сједили за истим столом и савршено се провели, а за такозвану естраду, спортисте и криминалце нема шта да каже, осим да је ријеч о бацању новца.

Али „има и криминалаца који користе вјенчање да промјене презиме, узму женино. То им је дозвољено, на други начин то не могу да ураде. Добију нова документа и могу да путују гдје хоће. То полиција не може да им забрани.“

(Неwсwеек.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Патковаца Ципровине

16.08.2017 07:36

Тај тренд је и код нас потпуно актуелан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

16.08.2017 10:29

Ово је најоригиналније, кад се криминалац вјенца само да промијени презиме. Само незнам од кога се скрива, кад је застиценији од медвједа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

16.08.2017 11:00

Није Била Невина Па Оде То Су Роми Вјеројатно ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

17.08.2017 11:56

Мозе презиме промјенити али не мозе матицни број,ста је са отиском прста

ОДГОВОРИТЕ