Јоканов Фулам довео два појачања!

Јокан довео Португалца за 9. 000. 000 евра и Ливерпулову наду.

Фудбал 17.08.2017 | 11:00
Јоканов Фулам довео два појачања!
Коначно лепе вести за Славишу Јокановића. Управа Фулама се бацила на посао и довела два звучна појачања за прилике у Чемпионшипу.

Ливерпулова млада нада Шеји Оџо ће носити дрес Фулама у наредних годину дана као позајмљен играч. Млади офанзивац је данас стигао на лекарске прегледе на Крејвен Котиџ и ускоро ће се придружити новим саиграчима.

Још веће појачање за Јокановићев тим је португалски нападач Руи Фонте. Он долази из Браге за суму од 9.125.000 евра пошто су два клуба данас постигли коначан споразум око цене. Фонте је бивши млади репрезентативац Португалије, има 27 година и у претходној сезони је постигао 10 првенствених голова за Брагу.

Он се враћа у Лондон с обзиром да је на почетку каријере био члан Арсенала и Кристал Паласа. Арсенал га је довео из лисабонског Спортинга као талентованог тинејџера 2007. године и проследио га у Кристал Палас на позајмицу. Међутим, није му се посрећило у Енглеској и вратио се у Спортинг који га је позајмљивао Сетубалу и Еспањолу који га је откупио. Али ни у Каталонији није оставио добар утисак, па је после тога играо у Бенфики, Белененсесу и Браги која га је откупила од Бенфике 2016. године. На Мунисипалу је оживео каријеру и обезбедио повратак на Острво.

Фонте је најскупље појачање Јокановићевог тима овог лета, а претходно је доведен и француски нападач Абубакар Камара за 6.000.000 евра из Амијена.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар