Никола Роквић обожава жену

Никола Роквић је више пута доказао колико је посвећен својој жени Бојани Баровић.

Забава 15.08.2017 | 13:37
Никола Роквић обожава жену
Певач је решио да јој посвети цитат Ива Андрића на Инстаграму, који је разнежио његове обожаватеље. Уз цитат, објавио је Бојанину романтичну фотографију.



"Знам ја ту врсту жена. Оне су танке и високе, дуго младе и лепе, а умне, практичне, увек насмејане, звучне као виолина. Имају сасвим јасне појмове и одређен позив у животу. Срећне су у породици, а кад то, случајно, нису — не жале се. Њихове способности су изнад просечних, њихова осећања могу да издрже сваку пробу.

Њихова природна љупкост стално пламса и, кад изгледа да ће букнути у неки велики, изузетни пламен, она се стишава по неком унутарњем правилу; а кад се чини да би могла угаснути, налази сама у себи нове снаге и пламена.

То су жене крај којих је свима добро, ником хладно, ником превруће, жене које мушкарци воле и траже, које нико не »обожава«, али нико и не проклиње; за живота сваком нешто значе, а потомство их благосиља. Ја ту врсту жена познајем на први поглед, по структури тела и по ходу, а нарочито по њиховом сталном андрогинском осмеху који сам по себи представља неуништиву драгоценост ", написао је Роквић.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар