Тајгер Вудс помијешао пет врста дроге!

Легендарни голфер Тајгер Вудс имао је 5 различитих врста дроге у организму када је у мају ухапшен под сумњом да је возио пијан, потврдио је токсиколошки налаз.

Остали спортови 18.08.2017 | 13:30
Тајгер Вудс помијешао пет врста дроге!
Вудс је ухапшен 29. маја на Флориди када га је полиција пронашла да спава за воланом поред пута, после чега је познат на анализу.

Резултати урина показали су присуство пет различитих супстанци међу којима су јаки лекови за болове, анксиозност и смирење, али и тетрахидроканабинол (ТХЦ) који се налази у марихуани.

41-годишњи Американац прошле недеље је проглашен невиним за вожњу у пијаном стању, али је након инцидента прихватио стручну помоћ. 

“Примам стручну помоћ како бих се навикао на лекове. У последње време сам покушавао да на своју руку решавам проблеме са болом у леђима и недостатком сна, укључујући и инсомнију, али сам схватио да је то била грешка и да ми је медицинска помоћ неопходна”, рекао је Вудс. 

Очекује се да прихвати кривицу за неодговорну вожњу и уђе у једногодишњи програм условне казне. 

Вудс није освојио турнир од 2013, прошлог децембра се вратио после годину и по дана паузе због повреде, али су се у фебруару опет појавили болови у леђима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар