Под заштитом због пријетњи

Потпредсједници Виског судског и тужилачког савјета /ВСТС/ БиХ Ружици Јукић на приједлог Тужилаштва БиХ, а након посљедњих позива на линч и пријетњи убиством, додијељена је полицијска заштита.

Република Српска 14.08.2017 | 09:52
Под заштитом због пријетњи
Јукићева је за “Дневни аваз” потврдила да ће за њену безбједност бринути службеници Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ.

Потпредсједник ВСТС-а је прије неколико дана Тужилаштву БиХ пријавила пријетње и увреде од чланова “Фејсбук” групе “Хапси! Мектићу само хапси!”.

Она је раније упозорила да је чланица те групе Хелена Полић Гојковић поставила линк текста под насловом “Мјесто злочина ВСТС” покрета “Трећи блок”.

“Треба их хапсити, а може се неке вјешати јавно, што да не. Што људи мисле и пишу о Јукићевој боље да овдје не износимо, судијске етике ради. Хајмо мафијашу Тегелтија, хајмо окончати Јукићкину тужбу против /министра безбједности БиХ Драгана/ Мектића, па га казните. Хајмо мафијашко правосуђе, покажите се, или она или он”, пише у тексту.

Јукићева је рекла да је сада на Тужилаштву БиХ да испита, утврди и послије проведене истраге каже које су квалификације пријетњи које добија.

Она је раније “Вечерењем листу” изјавила да је циљ ове “Фејсбук” групе да је оцрни, а да је позадина њена тужба против министра безбједности БиХ Драгана Мектића.

“Уз то сам тражила да се министар Мектић позове као грађанин и саслуша стоји ли он иза те групе, шта ће бити предузето, с обзиром на то да се они обраћају путем ове групе у његово име”, рекла је Јукићева.

Она је навела да чланови ове спорне групе на друштвеној мрежи, уз неутемељене нападе на њу, објављују и неке од медијских текстова у којима је она била доведена у везу с наводним неоснованим наплаћивањем дневница.

Јукићева је још раније демантовала да је узела било какав новац, што је својим закључком утврдио и ВСТС.

(Агенције)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Борац рс

14.08.2017 08:01

ЊУ И ТЕГЕЛТИЈУ И ТРЕБА ХАПСИТИ ЈЕР СТИТЕ КРИМИНАЛЦЕ НА ЦЕЛУ СА ДОДИКОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ РВИ

14.08.2017 09:21

У уређеним системима и цивилизованим друштвима мало већу казну добије онај ко је "крао сланину" у односу на оног ко је држао мердевине. Само код нас се за украдену кокош још увјек може мјесец у ћорку, а за поплашене милионе ником ништа.

Name

Антибиотик

14.08.2017 08:27

Мектић да стоји из те некакве групе? Ха ха ха, дакле и то су смислили. Морају. јер немају никаквих реалних адута. Ваљда је Мектићу сад јасније с каквим играчима има посла. Оно што Јукићева и слични не схватају је то да су они на удару много моћнијег играча од Мектића, а тај кад одлучи да нешто доведе у ред, он никад не омане. Чекало се предуго, ал' сад су багрови коначно нај.бали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весо

14.08.2017 08:30

НЕ БОЈИТЕ СЕ АКО ПОШТЕНО РАДИТЕ. *РАЈА* СВЕ ЗНА, ТЈ. ДА ЛИ РАДИМО ПО СВОЈОЈ САВЈЕСТИ И ЗНАЊУ ИЛИ ЗА ПОТРБЕ *РАЈЕ КОЈУ ЈЕ РАЈА ИЗАБРАЛА*. ИСУС ИЛИ АЛАХ ВИДИ СВЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бронхи

14.08.2017 08:42

Погледај јој миндјуша, прстена и јакне, од енормно високе плате напирлитана и обучена само тако, а организовани криминал цвјета ли цвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

14.08.2017 08:43

Ето боји се фејсбук групе... па ста се све по фејсбуку писе за политицаре не би ни нацелници опстина смјели ходати без полиције... какву пратњу би онда требао да има Додик или Саровиц или Мектиц.. требало би да за њима батаљон хода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

09

14.08.2017 11:06

ДОДИК ИМА ПРАТЊУ ЦИЈЕЛИ МУП РС

Name

Марта

14.08.2017 08:49

Ух, баш ме насикира. не бринем се ја за њу и њој сличне.Мени је жао болесне дјеце. Незапосленог народа и родитеља који чекају кад ће им дјеца доћи на годишњи из иностранства. Брига ме за такве попут ње. Пара ко салате, гдје год се појаве све џабе.Све своје запослили....

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

14.08.2017 11:05

Срамота и туга.Постована не пријети сиротиња већ ови сто иза њих стоји политика.То су зову џентлмени према дамама па на којој функцији била.

Name

Прва фризерка

14.08.2017 12:33

Прва фризерка на свијету која је добила полицијску заштиту...хахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

14.08.2017 21:28

СТАЈЛИНГ ЕКСТРА КАО ИЗ КАУБОЈСКИХ ФИЛМОВА.

ОДГОВОРИТЕ