Ивана: Ево, овако се осјећам...

Српска атлетичарка Ивана Шпановић поделила своју фотографију са такмичења у Лондону. Фотографија је у црно-белој боји, небо је мрачно.

Остали спортови 12.08.2017 | 18:15
Ивана: Ево, овако се осјећам...
Кад ти измакне медаља за центиметар, а злато за... зихернадлу. 

Невероватан пех који се догодио српској атлетичарки и рекордерки у скоку у даљ Ивани Шпановићједна је од главних тема у овдашњој јавности, али и у свету. 

Како је дозволила да јој се откачи папир који је био прикачен за дрес и одузме јој наслов најбоље на свету? Зашто га није боље причврстила? Зашто јој  тренер Горан Обрадовић на то није указао? У међувремену, жалба српског тима није усвојена, а Атлетски савез Србије је закључио: "Одбили су нашу жалбу због Американки!".

Ивани свака част на свему што приказује свих ових година. У жестокој конкуренцији правити такве резултате је за свако дивљење. Већи део ове сезоне је пропустила због повреде, па је утолико њен резултат на Светском првенству у Лондону за аплауз. Наравно да је она желела више, медаљу, златну. Али, и њене противнице су биле на висини задатка, поготово Рускиња Дарија Клишина која је из скока у скок у финалу у Лондону побољшавала свој најбољи сезонски резултат. Па, онда олимпијска шампионка Тијана Бартолета, која увек сјајно финишира. Да не помињемо светску шампионку Бритни Риз.

Ивана је кадра за највише домете. Има у ногама, телу, скок много дужи од седам метара. Уосталом, то је већ показала неколико пута. 

Али, рана из Лондона је свежа и пече. 

Нормално је да је разочарана, али је одлучна: "Златна медаља биће моја, кад-тад", написала је она у једном од реаговања на друштвеним мрежама.

А онда и најновија објава на Тwиттер налогу, којом је описала како се осећа:

Боја слике осликава како се осећам, а небо оно сто осећам. Такмичење је готово, али моја решеност да будем најбоља на свету је само јача.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар