Читав свијет је у шоку: "Ивани је украдена медаља"!

Ивана Шпановић није освојила медаљу на Светском првенству Лондону због технологије.

Остали спортови 11.08.2017 | 23:28
Читав свијет је у шоку: "Ивани је украдена медаља"!
Цео свет је у шоку због овог случаја, као и сама Ивана која је упутила протест због тога.

Иако је у снимку изгледало да је Ивана у последњој серији скочила преко седам метара, званични подаци показали су да је то био скок од 6,91 метара. Због невероватног пеха Ивана је остала без медаље јер јој се одлепио број приликом скока и оставио траг у песку.

Она је свој најбољи резултат остварила скоком у другој серији од 6,96 метара и за само један центиметар остала је без бронзе која је припала Американки Тијани Бартолети.

Слично као у случају Чавић-Фелпс Ивана је изгубила златну медаљу,а многи су изненађени и шокирани оваквим исходом.

Извор: Б92

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

мафија

11.08.2017 21:50

Која су ово гов... енглеска...двоструки арсини за нас Србе...Цавицу одузели злато јер није довољно јако притиснуо тастер...иако се на снимку види да је први...а Ивани налепница наводно оставила траг у песку довољно дубок да јој одузму злато...даце Бог да вас несто збрисе с лица земље...дјубрад енглеска и америцка

ОДГОВОРИТЕ
Name

мами

12.08.2017 04:58

Ивана је краљица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Атлет

12.08.2017 05:39

То су све Вучићеви пријатељи,све међународне организације су под америчком контролом иначе би нека била и у Кини,Русији,Бјелорусији,Србији...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

12.08.2017 05:39

Кажу да је тако по правилима. Ако јест ,правила су идиотска и треба их мијењати јер број,тј.та етикета-наљепница није дио тијела ,као рука,или коса. Американка Реесе носи траку на коси, Ивана чврсто увеже косу баш због тога. Жалосно је да тренираш за то првенство мјесецима, спремаш се и онда останеш без заслужене медаље због идиотског правила. И баш да се деси њој ,раније Чавић није довољно чврсто дотакако татер који искључује вријеме. Штета и жалост,али вратиће се Ивана још бољи и јача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тзв. Хрвати су рекли ....

12.08.2017 05:59

...... да јој се то враца због "лазних" 7.24 из дворане!?!

ОДГОВОРИТЕ