Велики проблеми за Краснодар пред Звезду!

Газински сломио ногу! Ко уместо Налда? Проблеми за Игора Шалимова. . .  Нешто се чудно дешава у Краснодару: Отишао спортски директор! „Желим да дочекам дан када ће за Краснодар играти момци из наше академије“, рекао је Алесеј Зинин у опроштајном говору.

Фудбал 12.08.2017 | 13:45
Велики проблеми за Краснодар пред Звезду!
Није само Црвена звезда у проблему због повреде Бранка Јовичића. И њен ривал Краснодар кубури са кадровским мукама уочи плеј-оф рунде квалификација за Лигу Европе.

Скупо су Бикови платили тријумф на гостовању Ахмату у Грозном. Тријумф екипе Игора Шалимова остао је у сенци тешке повреде једног од најбољих играча Краснодара Јурија Газинског. Он је на носилима изнет са терена већ у 28.минуту када га је заменио Шишкин.

Иначе, Газински је стандардни репрезентативац Русије и један од најконстантнијих играча Краснодара. За овај клуб је одиграо 103 званичне утакмице. Заједно са Чарлсом Кабореом из Буркине Фасо пројектован је као прва опција на задњем везном.

И то није крај повољних вести за Црвену звезду. Краснодар је одлучио да прода штопера Налда Еспањолу. Реч је о Бразилцу који је требало да са капитеном из Шведске Гранквистом чини последњи бедем испред гола Краснодара.

Против Звезде Гранквисту би друштво требало да прави Мартинович.

Нешто се чудно дешава у Краснодару: Отишао спортски директор! „Желим да дочекам дан када ће за Краснодар играти момци из наше академије“, рекао је Алесеј Зинин у опроштајном говору.

Продаја Налда и неслагање навијача са тим потезом очигледно је само један чудан детаљ из табора Краснодара шест дана уочи прве квалификационе утакмице против Црвене звезде.

Из Русије стиже још једна вест која јасно показује да нешто не штима када је у питању скупоцена играчка трговинског магната Сергеја Галицког. Оставку је поднео спортски директор клуба Алексеј Зинин, што је обелодањено на званичном сајту клуба.

„Првобитни договор је гласио да останем у клубу до краја августа 2017.године како би Краснодар почео подмлађивање тима и извршио смену генерације. Први део пројеката смо одрадили, а сада морам да се посветим приватним обавезама које не могу више да се одлажу. Захваљујем се свим људима са којима сам сарађивао у претходних годину дана- Наравно, волео бих да што пре дочекам дан када ће за Краснодар играти углавном момци из наше академије. Заиста су талентовани“, рекао је Зинин.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар