Чола говорио о својој породици

Иако његова каријера траје више од четири деценије, популарни Чола се са породицом никада није нашао ни на једној насловној страни неког магазина.

Србија 10.08.2017 | 18:10
Чола говорио о својој породици
Највећа звезда бивше Југославије, а и дан данас миљеник жена и једна од главних фаца у музичким водама, певач Здравко Чолић, приватан живот деценијама уназад вешто чува само за себе, а тако ће и изгледа и остати.

Здравко Чолић је већ 16 година у срећном браку са супругом Александром, са којом има две ћерке, Уну и Лару. Каријеру је изградио искључиво на музици, па никада није ни дозволио да његова породица заврши на насловној страни неког магазина. Тако је и данас.

- Шта то значи сад сликати се на насловној страни загрљени са децом? То је ствар укуса, лепо је то, наравно, ни једног момента нисам мислио да је то забрањено... Ништа немам против да сад ми одемо у Тиват на аеродром, сликају те сви са децом, идеш, путујеш... То је нешто што је животно, али сад да се ми овде наместимо за насловну страну - нисам баш за то... Све у животу дође спонтано - рекао је Чола.

Чола је недавно наступио у Црној Гори, где је у првим редовима била његова старија ћерка Уна са друштвом.

- Старија излази, млађа, наравно, још увек не. Нека виде и оне како се тата бори у животу, да ништа није лако; ни естрада, ни позориште, ни филм... Да би уметност добила своју публику, она има разне персонификације - рекао је Здравко, који је против тога да његове ћерке заврше на естради.

- Имају афинитета, деца су музикална, али мислим да не би требало да се баве истим послом - закључио је Здравко Чолић, који приводи крају свој нови албум.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар