Џулија жели да снима у Србији

Славна глумица пет дана боравила је у Београду, а продуцент Симон де Карић, који је Џулију Робертс угостио у ресторану своје супруге, поделио је за "Блиц" њене импресије нашим људима, градом и државом. Њих двоје се знају дуги низ година због сарадње коју су имали на њеним претходним пројектима, а судећи по њеном одушевљењу нашом престоницом, ово је само један у низу њихових сусрета у Србији.

Забава 03.08.2017 | 14:58
Џулија жели да снима у Србији
- Џулију знам дуго и за све ове године није се променила без обзира на славу и Оскара, који је заслужено добила. На ручку смо разговарали највише о томе колико јој се допада Србија. Она је пријатно изненађена са свим што је видела. Све јој је ово ново. Жао јој је што се сазнало да је стигла у Београд јер је желела да га упозна као обичан туриста. Импресионирана је тиме што су током читавог дана кафићи, улице и ресторани пуни људи, а свуда се бруји о кризи. Отишла је један дан са супругом на сет да би видела колико су људи овде професионални и како функционише снимање филма, а онда ми је рекла: "Жао ми је што ништа овде нисам снимала. Желим да снимам у Србији", а даће бог и да буде тако - каже Симон за "Блиц". 



Он истиче да су људи током њиховог ручка на обали Дунава прилазили Џулији да се фотографишу и да је она устајала да позира са њима.

- Џулија је најнормалнија светска звезда коју познајем. Изузетно је добар пријатељ, посвећена мајка и неко ко на платну бриљира. Свему што ради је посвећена и пожртвована, то је чини тако посебном. Није много упућена у нашу кинематографију, али зна за Емира Кустурицу и његова дела, која је упознала на Канским фестивалима - објашњава Симон.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар