О скандалима у новој пјесми

У новој пјесми Јелене Карлеуше говори се о естрадним уметницама које од жестоког секса не могу да сједну. Мала од скандала није прецизирала о коме је реч.

Забава 03.08.2017 | 07:53
О скандалима у новој пјесми
Мала од скандала ријешила је да мржњу колегиница подигне на виши ниво, а најновијом пјесмом, која треба ускоро да изађе, пријети да зарати и са малобројнима са којима досад није улазила у конфликт. “Изабране певаљке” назив је дуго најављиваног дуета Јелене Карлеуше са Сајси МЦ, у ком “мала од скандала” пјева о редаљкама над пјеваљкама. И то толико жестоким редаљкама, да те неке пјеваљке послије тога не могу ни да сједну.

Речи рефрена који је досад једино познат у јавности гласе: “Изабране певаљке, радимо вам редаљке! Иако вас изје*емо, не смете да седнете”.

Демо верзију нове пјесме, ЈК је објавила премијерно прије два дана на “јутјубу”, а управо је поменути дио највише узбуркао естрадну сцену, тим пре што Карлеуша није открила на које конкретно пјеваљке мисли.



И док су многи помислили да се у пјесми обраћа дугогодишњим супарницама попут Цеце, Северине и Даре Бубамаре, будући да је са њима у сталном сукобу, Карлеуша јуче није била доступна за коментар, да нам детаљније појасни. Међутим, њене колеге јесу.

Иако су мишљења о новом дуету мале од скандала различита, бурне реакције нису изостале.

Тако Вики Миљковић није жељела да коментарише нови Карлеушин урадак, јер, како је објаснила није стигла да чује пјесму, баш попут Снежане Ђуришић и Мирољуба Аранђеловића Кемиша.

- Не желим да дајем површне коментаре, поготову не овим поводом – кратко нам је рекла Миљковићева, која се небројано пута нашла на удару Јелене Карлеуше током посљедње сезоне шоуа „Звезде Гранда“.



Расположенија за разговор је била Катарина Живковић.

- Карлеуша је једина пјевачица на нашој естради којој стоје овакве пјесме. Желим да јој ова пјесма буде хит, као и двије претходне - рекла је Карлеушина млађа колегиница, очигледно се не проналазећи у стиховима.



С друге стране, Жељку Шашићу није сметало то што ЈК у пјесми користи експлицитни рјечник, иако такви текстови нису уобичајени за поп музику.

- Што би Оливер Мандић рекао “све су секе је*ене”. А мислим да саме колегинице најбоље знају шта се између њих дешава и да ли тога, о чему Карлеуша пјева, има код њих или нема - рекао је Жељко Шашић.



А да тога нема код колегиница, тврди Гоца Божиновска, која се ни најмање не проналази у тексту пјесме.

- На овај текст може да се увреди само онај ко се у њему пронађе. Карлеушу обожавам, а она је права жена за шоу-бизнис. Осим тога, добра је риба, људи је воле, а све што она отпева је људима занимљиво - каже Гоца за “Ало!”.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ма

03.08.2017 06:25

Ко јос у то уда, ста пјева Карлеуса...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њено певуцкање

04.08.2017 19:56

и моје главобоље. Од рата не могу буку, али прилицно пратим десавања. ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША X САЈСИ МЦ | ИЗАБРАНЕ ПЕВАЉКЕ (ЛОКАЛ БЕОГРАДИЗАМ) | ДЕМО ВЕРСИОН - тако писе на Yоутубе је ваљда дио те аутобиографије.Кад би се време вратило за 30 година Јелена би скапала од глади или би певала у Бабусници, а сељаци би је стипали за масне наслаге. Она не зна да пева и да нема тог показивања наслага, медјунозја, прса и свега сто има послије операција нико то не би слусао.