Открила тешке тренутке у животу

Певачица је отворено причала о тешким данима који су за њом, те навела да јој је највећа жеља да се оствари у улози мајке.

Забава 02.08.2017 | 23:08
Открила тешке тренутке у животу
Слађа Алегро је за Стори говорила о својој жељи за децом и спонтаним побачајима који су јој се, нажалост, догодили.



''Од момента када смо почели да се забављамо, супруг и ја имамо жељу да постанемо родитељи. Сматрам да нам само дете недостаје како бисмо постали потпуни. Наравно, задовољни смо и сада, јер верујемо да бог пише своју књигу и ставља нас тамо где он мисли да је најбоље.

Мислим да ово није крај и да нас тек очекује срећа. Доктори немају објашњење због чега сам доживела два побачаја, јер је са нама здравствено све у реду. Очигледно је реч о некој вишој сили и природној селекцији. Надам се да ће једног дана све доћи на своје'', рекла је она.

Извор: Информер

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

остварити се као људско бице

02.08.2017 21:14

Подигла сам десетине дјеце и ту нема мистерије. Док су сасвим мали когод да им опере задњицу и дадне храну је назван мама. Људи зеле дјецу због старости, а и да на неки нацин оправдају секс као све је да се добије беба. Немам своју дјецу и не залим за тим. Мозда да нисам из нузде цувала и дизала онолико дјеце да би мислила другације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

новинарска шупља

03.08.2017 08:30

Немој тако није ни њој лако године полако сустижу, пјевати не зна а треба, се задржати на сцени а пошто неће у чобане онда треба прво по године да хоће да буде мама па ако не успије онда зашто не може а ако успије онда како је то супер, цоол...... и тако бла бла до пензије а да ништа теже од кашике није подигла.. док је оваца биће и вуне...

Name

Мајка или глумица

03.08.2017 09:37

Мени је пун кофер овог остварила се у улози мајке, да се оствари итд. Као да је бити мајка глумити улогу.

Name

Новинарски Супљак

05.08.2017 15:41

Не зна пјевати...овог је стварно природа остетила..глух к'о топ..