Одрасла уз српску породицу

Америчка глумица Шерон Стоун је у једном интервјуу признала да је одрасла уз српску породицу и да је са њима делила добро и зло.

Забава 02.08.2017 | 09:25
Одрасла уз српску породицу
Шерон Стоун је пре неколико година, у једном интервјуу описала свој живот и одрастање уз пријатеље Србе.

- Моји најдражи пријатељи, од детињства до данас, јесу Милица и њен брат Душан. Они су ми као брат и сестра. Рођена сам у Мидвилу, малом месту у близини Питсбурга. У близини су становали Милица и Душан. Моји родитељи, Џо и Дороти, пореклом су из Ирске, а њихови Милорад и Милунка из Србије. Родитељи су нам радили заједно у оближњој фабрици, а ми смо се дружили непрестано., казала је она.

Додала је да је тета Милунка често правила хлеб од кукурузног брашна и увек је нама слала половину.

"Све са њима смо делили, као да смо били једна породица. Сећам се да да сам код њих често вечерала тај кукурузни хлеб удробљен у млеку. То је тако лепо и тај укус никада нећу заборавити. Волели смо се, помагали, делили проблеме и сиромаштво. Они су нам били до коске привржени, гостољубиви, пуни разумевања, племенити. У свему смо се помагали. Сећам се да се мој отац отровао и пао на послу, први је дотрчао да му помогне чика Милорад и није чекао хитну помоћ него га је однео до оближње болнице - рекла је глумица.

Навела је да је имала проблема у школи, не зато што је била лош ђак, напротив, била је најбоља, па су је друга деца мрзела и називала бубалицом.

"Милица, Душан и мој брат, штитили су ме и помагали у свему. Заједно смо учили, правили планове за будућност. Онда су ме због високог степена интелигенције 154, у 15. години, пребацили из школе Сегер на универзитет Единборо. Мени најдраже особе биле су физички удаљене, али близу мени у свему. Када сам се задевојчила и када су неки момци почели да ми се удварају, а ја сам их надмено одбијала, многи су желели да ми се освете. Неки су се договарали да ме групно пресретну и силују. Због тога су ме Душан и Мајкл стално пратили" испиричала је америчка глумица.

Рекла је да ју је Милица наговорила да се пријави на такмичење за мис.

"Тако је почела моја каријера због које сам се преселила у Њујорк. Они су наставили и даље да ме подржавају, саветују и воле до неба. До дан-данас делимо све тајне, све радости и невоље. Милица и Душан су много помогли да се мој брат извуче из пакла дроге, због тога им се посебно захваљујем. Наш однос је био више од игре, прерастао је у трајну вредност, у пријатељство за сва времена. Захваљујући тој релацији, стекла сам снагу, моћ, самоувереност, самосталност…", каже она.

Навела је да је тетка Милунка, која је из Чачка, много причала о Србији, а чика Милорад који је пореклом са Косова, много нам је причао о свом завичају.

"За време бомбардовања 1999. године, показивао нам је фотографије цркве у којој је крштен, а која је срушена. Милица и Душан су недавно били у Србији, причали су ми о свему. И сада много брину због те неправде везане за Косово. Заједно смо размишљали да организујемо неки јавни протест, али у америчким медијима, на жалост, објављује се само што иде у корист Албанцима, јер је њихов лоби веома јак - овако је лепа глумица говорила о Србима.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Оља

06.08.2017 11:56

Лијепо сто их није "заборавила" кад је постала популарна, а и због тога сто је неких година било непозељно друзити се са Србима. Свака јој цаст! Додусе, особа високог квоцијента интелигенције и не мозе другације.

ОДГОВОРИТЕ