Шабан се тренутно опоравља

Певач народне музике Шабан Шаулић уградио је четири имплантата у доњу вилицу, ексклузивно сазнаје "Ало!".

Забава 02.08.2017 | 08:03
Шабан се тренутно опоравља
И у седмој деценији живота Шабан Шаулић вредно снима, наступа и одушевљава фанове расуте широм света, али овог лета краљ народне музике мораће да прикочи, јер је пре неколико дана оперисан! Наиме, како “Ало!” ексклузивно сазнаје, Шаулић је уградио четири имплантата у доњу вилицу и тренутно се опоравља.



- Шабан и у овим годинама пева више пута недељно, стално негде путује и глас га и даље одлично служи, али недавно је схватио да има проблем са зубима који је и естетске и здравствене природе, па је решио да то поправи. Уградио је имплантате не само због изгледа, о коме као јавна личност свакако води рачуна, већ и зато да му се зуби не би раслојавали, што може лоше да утиче на здравље - рекао нам је извор близак Шаулићи, и додао да је певач ову интервенцију обавио у Чачку.

Није било потребе да се Шабан распитује о клиникама по Београду а још мање иностранству, пошто му је његов кум Коле, који је из Чачка, препоручио еминентног стоматолога, иначе професора, тако да је брзо одлучио да то тамо обави и сада је презадовољан резултатом. Наравно, предстоји му опоравак због кога ће морати да смањи обавезе, иако се труди да одради већину договорених наступа, па је зато и одложио летовање у Турској, на које је планирао да иде са супругом Гоцом - закључио је наш саговорник, чије наводе нам је потврдио и сам краљ фолка.

Тачно је да сам имао стоматолошку операцију, не само због естетике, него и због здравља, али хвала Богу, све иде како треба, добро се осећам. Ипак, морао сам да откажем одмор, а постоји могућност и да померим неке наступе како бих се што брже потпуно опоравио, поготово зато што ме од јесени чекају велике обавезе. У питању су нове песме и моја велика опроштајна концертна турнеја коју планирам да одржим у салама и халама по Србији и региону - открио нам је Шаулић.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар