До зоре заглавила на сплаву

Славна глумица до зоре заглавила на "Блек пантерсима" у Београду, цепала виски и играла до изнемоглости.

Забава 01.08.2017 | 11:31
До зоре заглавила на сплаву
Деми Мур је у суботу увече лумповала на београдском сплаву "Блек пантерс"! Холивудска звезда се с пријатељима лудо проводила у српској престоници уз виски и циганску музику, потврдио је за Информер Тома Јовановић, фронтмен популарне ромске групе.

Бивша супруга Бруса Вилиса и Ештона Кучера на његов сплав је стигла у већем друштву, у којом се нашла и њена блиска пријатељица, стилисткиња Маша Манџука .

Одлепила за домаћом ракијом

Тома је открио да је Деми осим вискија цугала и домаћу шљиву и кајсију:

- Одушевила се нашом ракијом. Прво је пила виски, а онда је пробала кајсију и шљиву, па је наставила с нашом домаћом. Запила се она баш фино. Рекла ми је да се супер провела и да једва чека поново да дође - испричао нам је Јовановић.



- У суботу смо свирали и за Деми Мур на нашем сплаву. Дошла је у већем друштву, а ту се нашла и та њена другарица Маша. Одлично су били расположени и остали су целу ноћ. Ми смо свирали, она су целу ноћ ђускали - испричао нам је Тома у једном даху.

Познати музичар каже да га је одушевила славна глумица:

- То је жена-змај! Тако светска жена, а нормално се понаша. Деловала је као да је наша, као да живи у Србији већ сто година. Ђускала је уз циганске песме. Неколико пута смо јој на увце свирали песме "Проклета је Америка", "Барбара"... Ове наше шатро звезде да гледају и да се уче како се понаша - истиче Јовановић.

Тома открива шта је филмска дива пила те вечери:

- Цепала је виски, а гасила га је "колом". Није хтела ништа да једе. Баш се добро зезала - прича Тома, и додаје да му је жао што нема заједничку фотографију за успомену:

- Њено обезбеђење није дало да се фотографише. Баш су били строги. Ипак, разумем их. Она је светска звезда, а шта се десило у Србији - остаје у Србији - кроз смех закључује познати певач.

(Информер)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

бг

01.08.2017 12:52

Бабац води рацуна са срце Београд је за..бан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Деми

02.08.2017 07:24

А што је бабац? Ђед њених година био би вам фаца? Са цурицом од 20?

Name

Информер новине

02.08.2017 06:10

Најгоре новине у Србији.

ОДГОВОРИТЕ