Ана Ивановић разумије муке Новакове...!

"Било је тренутака у каријери када сам требала да урадим исто што и Ноле. Да прекинем на неко време са играњем уместо што сам развлачила", признала је тазе тениска пензионерка.

Тенис 30.07.2017 | 22:45
Ана Ивановић разумије муке Новакове...!
Ана Ивановић и Новак Ђоковић се приватно познају још из детињства, а то познанство касније је кроз године и сретање по турнирима широм света постало велико пријатељство. Зато је Анчи, сада већ срећна спортска пензионерка која последњих месеци време углавном проводи у Чикагу где јој супруг Бастијан Швајштајгер игра за тамошњег учесника МЛС-а, екипу Фајер коју тренира Вељко Пауновић, за Спопртс Илустрејтед анализирала пад нашег аса са врха белог спорта.

"Могу у потпуности да се индентификујем са оним што се десило Нолету. Након што сам освојила Ролан Гарос и постала прва тенисерка света још 2008.  имала сам тек 20 година. Било ми је веома тешко да нађем снагу и мотивацију током наредних месеци. Било је тренутака у каријери када сам требала да урадим исто што и Новак. да прекинем на неко време са играњем уместо што сам развлачила. Па погледајте само Федерера како је њему пријала полугодишња пауза!", објашњава Београђанка која добро зна шта се дешавало последњих година са Ђоковићем, а нарочито након фамозног покоравања Ролан Гароса 2016,"Тешко ми је да причам о Нолету пошто га знам толико година... Био је потпуно емотивно празан када је освојио Ролан Гарос прошле сезоне, једини грен слем који до тада није имао. Толико је патио за тим пехаром и толико је радио на томе да га освоји, тако да је после финала остао потпуно без енергије и снаге за наредна искушења. Тако је и дошло до пада у форми."

Извор: моззартспорт

фото: МНПресс

Коментари / 0

Оставите коментар