Драгана ужива у луксузу са мужем

Након изузетно тешког периода за фолк диву и њеног супруга Тонија Бијелића, коме је овог пролећа дијагностификована и оперисана анеуризма на мозгу, Драгана Мирковић је са целом својом породицом отпутовала на заслужени одмор.

Забава 26.07.2017 | 22:24
Драгана ужива у луксузу са мужем
- Путовање смо започели у Венецији, тачније били смо смештени на острву Лидо ди Венеција на коме се одржава и чувени филмски фестивал. Одабрали смо хотел "Еxцелсиор" где одседају и највеће светске звезде за време "Бијенала". Имали смо одличну плажу на острву и веома љубазно особље хотела, а био нам је на располагању и бродић којим смо ишли до Венеције - рекла је Драгана за "Стори".

- Након одличног провода у мом омиљеном италијанском граду, отишли смо до Ђенове, где нас је чекао најновији "МСЦ Меравиглиа" крузер којим смо крстарили Медитераном. То је веома луксузан брод са фасцинантним садржајима, као што су, рецимо, прави симулатори формуле 1 на којима вежбају возачи, затим кошаркашки и стадион за мали фудбал, куглана, позориште у којем су се изводиле три представе сваке вечери и још много тога. Будући да смо ми чланови јахтинг клуба, имали смо на располагању посебне ресторане, базене и џакузије јер је реч о огромном пловилу, на коме је било 4.500 путника и још 1.500 чланова посаде - открила је она детаље летовања.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гујан

26.07.2017 21:10

усраћусе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милија

26.07.2017 21:40

"имали смо одлицну плазу у Венецији". Ко је икад био у венецији зна да тамо нема плаза ни купања. Прва плаза је у Лидо ди Јесоло.

ОДГОВОРИТЕ