Одлично тело и са 69. лета

Фотографија на којој је Верица Ракочевић у бикинију, а коју је јуче објавио њен супруг Вељко, изазвала је лавину кометара.

Забава 24.07.2017 | 17:44
Одлично тело и са 69. лета
Иако Верица има 69. година, ова слика је показала да изгледа одлично.

Пошто је фотографија изазвала мноштво коментара како позитивних тако и оних других, креаторка је осетила потребу да се обрати својим фановима статусом:



- Имам боре (мање него што би требало) кожа ми је боља него што би требало, имам целулит онолико колико је нормално за много мање година и имам велику захвалност Богу на свему што ми је дао и лепо и ружно. Само глупа жена може да мисли да после педесете изгледа као девојка, а паметна жена прихвата своје тело са свим недостацима које носе године налазећи компензацију у искуству и памети које носе исте. Мој муж се није заљубио у моју свежину и лепоту у овим годинама али је толико зрео да је допрео до лепоте душе што може мали број мушкараца, зато је посебан.. Поента ове слике није показати своју жену као бомбу (јер она то и није) него, волим моју жену и тачка. Волим је са свим борама, са немогућношћу да ми роди дете, са кожом која није као у девојке али је волим. Зато, хвала Богу на дару да могу, надам се, да остатак живота живим неоптерећена да ли ћу из дана у дан бити старија, ружна нећу бити никада јер је лице огледало душе а ја сам се трудила да моја душа даје само љубав - написала је Верица и опет изазвала лавину коментара.  

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Е

24.07.2017 15:58

ЛУДА ПО ДАНЕ ДУБОКЕ СТАРОСТИ.ИДФРУДТРИРАНА БАБЕТИНО,А ТИ МОЦИНО ЗНАС СТО ТЕ ВОДА КАО ПУДЛИЦУ НА ПОВОДЦУ ЈЕР ТИ ЈЕ ПРЕПИСАЛА ИМОВОНУ.КАДА БАБА УМРЕ НЕЦЕС ЈОЈ НИ НА ГРОБ ОТИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бансхее

24.07.2017 18:04

Обично старије господје водају пудлице! Углавном музјаке! Прије 15 година једна њенацка ТВ кућа емитовала документарац о злоупотреби кућних љубимаца, паса, у сексуалне сврхе од стране старијих дама. Згразавајуце! У Словенији прије пар година била афера у којој је учествовала и министрица Унутрасњих послова, у којој су силоване доге изгризле на смрт власника, угледног адвоката! Наравно, ово нена везе са поменутом господјом. Она је нормална жена која себи може купити "норналну" љубав!

Name

Маријана

24.07.2017 20:18

Ј..о те па ово Сандокан са бабом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба храброст и глупост за ову срамоту

25.07.2017 18:16

Храброст је да му сретне маму и баку. Глупост је да мисли како је она секси и то га дрзи. Он се ухљебио и економски обезбједио. Само да ми Бог сацува разум кад предјем 60 иако немам пара, а све је у томе.

ОДГОВОРИТЕ