Томић: Џабе бацате паре, гледајте мој меч на ТВ!

Бернард Томић познат је по својим ставовима у вези тениса, за који је рекао да га никада није волео и да је на то увек гледао као на посао.

Тенис 27.07.2017 | 20:45
Томић: Џабе бацате паре, гледајте мој меч на ТВ!
"Никада нисам волео тенис. Увек сам гледао на то као на посао. Мислим да сам током каријере био на 50 одсто својих могућности и никада нисам покушавао да нешто постигнем, тако да је ово што сам остварио у каријери прилично импресивно", рекао је Томић за "Сундаy нигхт".

Аустралијанац је такође казао да би свако на свету прихватио опцију, да даје 50 или 60 одсто себе, а да притом може да заради милионе долара.

Томић је на Вимблдону имао неколико "испада", а у првом колу је елиминисан од Мише Зверева. Тренутно 69. играч света признао је да има проблема са мотивацијом.

"Претходних пет месеци нисам био мотивисан уопште и требало би да нађем баланс. Не жалим шта сам рекао и чињеница је да сам у лошој позицији. Јако мало ствари може на свету да ме учини супер срећним, можда када би их имао шансу да освојим Гренд слем би нешто променило", казао је искрено Аустраљианац.

Онда је уследио одговор у складу са карактером, пошто је питан, шта да каже навијачима који дођу и плате да гледају меч, а виде незаинтересованог Томића.

"Немојте да долазите, останите код куће да гледате на ТВ", рекао је Томић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

трули

28.07.2017 07:26

Стару му даје исто 50%

ОДГОВОРИТЕ