Стиже "нови" "Бољи живот"

Почело снимање серије „Истине и лажи“ у режији Михаила Вукобратовића који је режирао и "Бољи живот".

Забава 24.07.2017 | 17:28
Стиже "нови" "Бољи живот"
Глумачка екипа се проводила до дубоко у ноћ и најавила више од сто епизода серије која ће се од јесени емитовати на ТВ Првој.

Челници продукцијске куће и Прве телевизије окупили су многобројни тим који ради на реализацији серије „Истине и лажи” како би прославили снимање прве клапе. Расположени и пуни ентузијазма када је овај пројекат у питању, на прослави су се појавили главни актери.

Видно расположена екипа једва чека суботу, када ће почети снимање серије у екстеријеру, а затим 25. креће снимање у студију.

Редитељ Михаило Вукобратовић, који је режирао „Бољи живот“, и овог пута у руци држи редитељску палицу.



- Чека нас један озбиљан и велики посао, у који улазимо с огромним ентузијазмом. Дакле, ово је једна изузетно динамична и брза, духовита, шармантна серија са великим шансама да се глумци одмах озбиљно покажу и докажу. Има више од 20 главних улога, што је прилично необично. Међу ветеранима су ту Љиља Драгутиновић, Светислав Гонцић, Феђа Стојановић, а ту је и једна млада екипа, са Јаном Милић Илић на челу, Стефан Бузуровић, Зоран Пајић и многи други - набројао је само нека од имена Вукобратовић.



(Блиц/Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

дзордзе

24.07.2017 15:36

Ста нам обљављивате културу Дај нам мрзње и национализма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

24.07.2017 16:13

Кад це референдум ???

Name

Звирник

24.07.2017 16:19

хахахахахахахахаха бас тако мајсоре...

ОДГОВОРИТЕ