Родик примљен у ''Кућу славних''!

Родик: Чувао сам Џордана, спаринговао са Алијем. . . ! Американац Енди Родик у суботу је примљен у тениску Кућу славних, на којој се захвалио "великој четворци" и рекао како је у каријери доста тога прошао.

Тенис 26.07.2017 | 12:30
Родик примљен у ''Кућу славних''!
Бивши светски број један повукао се 2012. године после УС Опена, када је имао само 30 године.

Већи део каријере провео је у сенци "Велике тројке", а потом и "Четворке" када је Енди Мари почео да игра најбољи тенис у каријери. Родик је био искрен па је признао да га је то доста нервирало.

"Момци из "Велик четворке" су ме некад баш нервирали, али сада када погледам поносан сам на то што сам играо против таквих играча. Хвала Новаче, Енди, Роџере и Рафа што сте играли на нивоу који ће тешко некад неко достићи", рекао је Енди.

Американац је у новембру 2003. године био први играч света, а занимљиво да је те сезоне успео да освоји једини Гренд слем у каријери – УС Опен. На све што је успео да уради у каријери Енди је изузетно захвалан.

"У каријери сам чувао Џордана, спаринговао са Алијем, знам како је онима који су гледали Пикаса. Видео сам то уживо", рекао је Енди, алудирајући на играње са Ђоковићем, Федерером, Надалом и Маријем.

Поред Родика, у Кућу славних примљена је и Белгијанка Ким Клајстерс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар