Новак стигао у Монтреал?!

Српски тенисер по свему судећи и поред проблема са лактом ипак брани титулу на канадском мастерсу.

Тенис 23.07.2017 | 09:15
Новак стигао у Монтреал?!
Новак Ђоковић је стигао у Канаду и то још у петак, јављају тамошњи фанови уз обавезне селфије са великом спортском звездом постављеним на друштвеним мрежама.У питању је одлазак на третмане, пошто се неће такмичити још десертак дана

Српски тенисер, који је предао меч четвртфинала Вимблдона Томашу Бердиху због хроничне повреде лакта, рекао је тада да ће добро размислити шта му је чинити, као и да би могао да прескочи чак и цео други део сезоне у случају евентуалне операције. Тада је уједно најавио и опширне консултације са стручњацима око досадне повреде. А на њима је изгледа добио "зелено светло" да настави са такмичењем.

Наредни циљ нашег аса, тренутно четвртог играча света је Роџерс куп. Иначе, последња велика титула коју је освојио била је управо на канадском мастерсу прошле године, тако да мора уједно да брани и 1.000 АТП поена. Ове године Роџерс куп се одржава у Монтреалу, који се "мења" сваке године са Торонтом где су овај пут такмиче тенисерке.

Поред Ђоковића, учешће на мастерсу је пријавило чак првих 40 на светској лествици, укључујући и Ендија Марија који има проблема са повредом кука. Од осталих наших тенсисера, за главни жреб је најављени такође "ровити" Виктор Троицки. Мастерс у Монтреалу се игра од 7. до 13. августа.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар