Газе Цецу за 22.000 динара!

Светлана Цеца Ражнатовић више од пола живота суверено гази црвеним тепихом на значајним јавним догађајима, али нема сумње да никада није очекивала да ће завршити на једном!

Србија 19.07.2017 | 18:21
Газе Цецу за 22.000 динара!
Наиме, фотографија на којој се види тепих са њеним ликом јуче је била једна од најшерованијих на друштвеним мрежама, а уз предимензионирани лик фолк диве дате су само штуре информације. Цена права ситница - 22.000 динара.

Ништа се није тако брзо раширило Твитером као поменута фотографија, али и коментари чији је заједнички именитељ опаска да су се стихови из песме „Доктор”, у делу где Цеца Ражнатовић пева: „Ја бих опет била тепих по коме ти газиш”, за сада једини показали као пророчки. Шалу на страну, али фотографија на којој се види како је неко свој дом или пословни простор украсио тепихом са ликом фолк диве изазвала је опречне реакције на друштвеним мрежама, али је и покренула питање - где се овакве ствари могу набавити? И зашто, побогу?



Велики произвођачи који тепихе раде по мери и замисли, жељи клијената, рекли су за „Ало!” да радо излазе у сусрет купцима, али да овакву наруџбину још нису имали.

''Само у изузетним ситуацијама клијенти од нас траже да направимо тепихе по њиховој конкретној замисли. И тада нам углавном траже да израдимо тепих са ликом члана њихове породице. Још нам се нико није јавио ко је тражио познату особу'', рекли су у једном познатом атељеу.

Они мањи произвођачи, који уместо ручне израде радије штампају жељене мотиве на тепихе, отираче и мајице, воде се филозофијом да их ништа не може изненадити, али да се овакве ствари углавном наручују у далеким азијским земљама.

''Кина, Индија, Бангладеш углавном су земље из којих можете све да наручите. Најпре јер је ту производња најјефтинија, али и материјали, који су по правилу вештачки, па стога не тако скупи. А када је реч о тако великим димензијама тепиха, попут овог на којем се нашао и лик наше певачице, у нашој земљи не постоје машине које би то могле одштампати'', рекао је продавац из једне специјализоване фирме.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зар не?

19.07.2017 18:22

Газе њу И за дјабе

ОДГОВОРИТЕ