Додик обећава: Биће референдума

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да чека тренутак за отпочињање дијалога о томе може ли БиХ опстати. Очекује промјену америчке политике, најављује референдуме и признаје да има проблема у економији, али, како каже, се боре да их рјешавају. . .

Република Српска 19.07.2017 | 10:35
Додик обећава: Биће референдума
"Чекамо тренутак у којем ћемо тражити да започне дијалог о томе може ли БиХ опстати, а ако не може, шта треба учинити. Промијењене су околности и сад је од капиталне важности чињеница да смо од 2006. године зауставили пренос надлежности на Сарајево", рекао је Додик.

Он је истакао да су притисци међународне заједнице увијек видљиви и присутни и да се још осјећа утицај старе америчке администрације посредством амбасадора Морин Кормак и људи који још нису дошли на ред за смјену у Вашингтону.

Додик је објаснио да су Кормакова и замјеник помоћника америчког државног секретара за Европу и Евроазију Хојт Ји све вријеме управљали у БиХ, желећи да је одрже иако знају да је то тешко па су увијек спремни да друге окриве за проблеме.

"Ми нисмо прихватали те њихове методе и зато смо имали проблеме", рекао је Додик за београдски дневник "Ало".

Наводећи да очекује да ће се политика Запада промијенити када предсједник САД Доналд Трамп смијени дипломате које је претходна америчка администрација инсталирала у БиХ, Додик је рекао да вјерује у Трампове ријечи да се неће мијешати у унутрашње ствари других земаља.

Предсједник Републике Српске поручио је да је апсолутно неутемељена хистерија око руског утицаја и наводног руског подривања, те нагласио да Бањалука никада није имала ниједан захтјев од Русије у политичком смислу.

"Ми разговарамо о свим отвореним темама, они су посвећени поштовању међународног права и Дејтонског споразума, и једни су од најдосљеднијих у том погледу. Нападају их они који нису досљедни", напоменуо је Додик.

Он је навео да сама чињеница да се са руским предсједником Владимиром Путином састаје једном до два пута годишње говори о томе колико је Република Српска препозната.

Додик је истакао да Република Српска није против изградње хуманитарне руске базе на својој територији, истичући да и ово љето говори о томе да је таква база потребна.

"Имали смо велике поплаве 2014. године, које су направиле штету од двије милијарде марака. Тада смо добијали помоћ из западне Европе, били су и Турци овдје да помогну и свима смо захвални. Зашто бисмо одбили Русе, који се исто нуде да помогну у еентуалним непогодама?", упитао је Додик.

Истичући да је то исполитизовано питање, предсједник Републике Српске поручио је да би се Српска обрадовала свакоме ко би био спреман да у њој лоцира своју хуманитарну базу, како би помогао у евентуалним тешким тренуцима.

Додик је поручио да ће у Републици Српској бити још референдума.

Он је истакао да је политичка ситуација у Републици Српској стабилна, институције функционишу и испуњавају се све законске обавезе.

"Република Српска се добро позиционирала у погледу одбране својих надлежности и уставних овлашћења у складу са Дејтоном. Има неких текућих економских проблема које рјешавамо и боримо се", рекао је Додик.

На питање како коментарише све веће присуство Турске на овим просторима, Додик је истакао да та земља, без обзира на унутрашње турбуленције и на то ко био на њеном челу, никада није одустајала од БиХ и да све посматра искључиво кроз призму турских и бошњачких националних интереса.

"Прије неки дан смо у Сребрнеици имали замјеника премијера Турске, који је дао изјаву да он БиХ доживљава као своју и да све што се овдје дешава доживљава као своје унутрашње питање. То говори да нема разлике да ли је на челу Турске Давутоглу или неко други", закључио је Додик.

(БН/Срна)

Коментари / 115

Оставите коментар
Name

буна јопет

19.07.2017 08:38

Ако бог да бице референдума и независна Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.07.2017 08:43

Благо будалама,,,,,

Name

Хахахахаха

19.07.2017 08:46

Па неки дан је цврсто Вуцицу обецао да нема говора о референдуму а сад опет прица о томе узас како лазе овај цовјек :(

Name

милојко

19.07.2017 08:48

Ето ти си тај брдјанн због који нам је тако народ гладан нема гдје се запослити да прими плату достојну цовеку ти прицас о референдумима да ли се икад запитас гдје те зивот пролази мисли на своје комсије кад мислис тако на српску јер вецина људи нам зиви на минималцу,све док.је такви теско се нама и док не такви који зеле тензије а немају појма о зивоту ја сам родњен у БЛ али никад се нисам осецао мање вредан у сарајеву,мостару,бихацу...посао ми је такав да обилазим целу земљу али политицарима је главна фора кад ниста не раде да стварају тензије медју градјанима.

Name

Мике

19.07.2017 08:50

Мозда у твојима Сновима.

Name

Миле

19.07.2017 08:54

Е мој јаднице док ми немамо ста јести ви организујте реферндум.

Name

МК

19.07.2017 08:56

ОЋЕШ СА ДОДИКОМ ТИ И ФАМИЛИЈА ДОРУЧКОВАТИ,РУЧАТИ ,ВЕЧЕРАТИ НЕЗАВИСНУ ОСИРОМАШЕНУ БИЈЕДНУ И ПРОПАЛУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ИЛИ БИ НАМ БИЛО ДРАЖЕ ДА ДОДИК ИЗЈАВИ ПРАВИЋЕМО НОВЕ ФАБРИКЕ ,ОТВАРАЋЕМО НОВЕ А НЕ ЗАТВАРАТИ ПОСТОЈЕЋЕ ШКОЛЕ .ПЕНЗИОНО И ЗДРАВСТВО ПОДИЋИ НА ВИШИ НИВО И ПРЕСТАТИ ЛУПАТИ ГЛУПОСТИ ЗА КОЈЕ СЕ ЈА МИСЛИМ САМ СЕБИ СМИЈЕ КАКО НОРМАЛНОМ ЧОВЈЕКУ ТАКВЕ НЕБУЛОЗЕ УОПШТЕ ПАДНУ НА ПАМЕТ.

Name

перо

19.07.2017 08:58

Надај се ко лисица у овнова муда у августу.

Name

црни

19.07.2017 09:01

Даће Бог!

Name

Ре

19.07.2017 09:01

Бити це и Рата будало поведи и фамелију да Додика браните,јадни ми у Читавој РС и БиХ нема нас ни 3 милиона а режимо кода се кољемо мислим политичари не Народ !

Name

Ре: буна јопет

19.07.2017 09:04

Бице, бице.. ако до тад не поцркамо од глади или се не раселимо..

Name

Драгутин

19.07.2017 09:15

Пазите Срби,у РС-ој да не дође до неке подвале?Јер референдум и издвајање може ако буду Срби угрожени у БиХ од стране бошњака,али ако је све у БиХ у реду што се тиче РС-е и Српског народа не треба срљати у неку замку,можда то неко хоће намерно,велике се игре играју има ту и хрватских интереса и ватиканских и још нечијих..., али хрвати не требају да дођу до херцег-босне преко Додика на основу референдума РС-е,па да после кажу како су Срби срушили БиХ,а они само искористили то у своју корист? Морамо да пазимо да не улетимо у нечију замку и да не останемо и без РС-е,а да се други окористе о нас?! О томе треба водити рачуна и обратити велику пажњу на такво нешто и не срљати само у густу маглу без повода???

Name

Политика чекања.

19.07.2017 09:21

Политика чекања погодног тренутка? Нешто ме то само по себи подсећа на политику чекања Драже Михаиловића? Чекао и Дража погодан тренутак.

Name

Биће кад буде и ако?

19.07.2017 09:22

Додик је 2014 рекао 2017 а 2017 биће кад буде?

Name

Индијанац

19.07.2017 09:25

@буна Прошла су времена када сте имали на располагању комплетан ЈНА арсенал, времена када су Босну нападали из Србије, Црне Горе и Хрватске, данас се је ситуација потпуно окренула наизврат. Неће Бошњаци прстом мрднути на ваше АНКЕТЕ и прђење у празно. Најмањи покушај цијепања Босне ће довести до укидања РС у року од 48 сати. А што је нај смијешније од свега, комплетну Источну Херцеговину ће "очистити" НАТО Црногорци, а Крајину Хрватска. Када се сви стрпате од Вишеграда до Бијељине, дат ће вам се шанса да се спустите на земљу, или правац Војвођански салаши... То ти је загарантовани сценарио који се налази на столу генерала НАТО у Сарајеву и Бриселу. Даље је до вас...

Name

ЖИКА Ж

19.07.2017 09:26

БИЋЕ КИШЕ, НЕЋЕ БИТИ КИШЕ......!?

Name

Ре

19.07.2017 09:32

Пљуц.

Name

075

19.07.2017 10:16

@ Драгутин Ви стварно зезате нас остале или стварно тако мислите!? Ако велики брат пожели да је сутра БиХ : унитарна , четири регије , дио ЕУ и НАТО етц. онда ће бити тако јер нас 2,4 милиона који смо стално настањени у БиХ нико ништа не пита, о нама одлучују велики!!

Name

Ре индијанац

19.07.2017 10:29

Из којег си ти племена побјегло.видис ниси реко једно да вас је унпрофор И нато цитав рат помаго.коме је слао униформе наорузање.коме је из авијона бацао помоц.идиоте мани се супље прице.јаднице јос ти је само остало да кмецис са 27 % тј сарајевског пасалука а ти неком пријетис.покри се по усима

Name

ннн

19.07.2017 11:04

Предсједник Додик врло добро разумије ста је то демократија! Сигуран сам да требамо увести у свакодневни зивот референдум као нормалну ствар, па и Свајцарска има тај облик одлуцивања. Такодје морамо бити реални и јединствени и кљуцни референдум одрзати у право вријеме, знам да Предсједник Додик води рацуна о томе!

Name

РЕ ннн

19.07.2017 12:02

КАД БН ОБЈАВИ ДОДИКОВЕ ЛУДОРИЈЕ ПРВО ТРАЗИМ КОМЕНТАР ОВОГ ЊЕГОВОГ СПЕЦИЈАЛЦА СА ОЗНАКОМ ннн КОЈИ ГА СТИТИ ОД 0 ДО 24 САТА И ПИТАМ САМОГ СЕБЕ ИЛИ САМ ЈА ТОЛИКО ЛУД ИЛИ ЈЕ ОН ТОЛИКО ПАМЕТАН ДА ПОДРЗАВА ОВУ СЕОСКУ БАРАБУ КОЈА НАС Ј.БЕ У ЗДРАВ МОЗАК И ПРАВИ НАС БУДАЛАМА ИЗ ДАНА У ДАН

Name

Па ти види

19.07.2017 13:05

Забава за глупане и предизборна удица за идиоте. Независну РС неби признала ни Србија а да не говоримо о другима....Русија би вјероватно послала хрватима јос један С300 тек толико да брацу србе умири. И сви наси политицари то знају и цуте ко п.....

Name

Немогу Висе,

19.07.2017 16:37

Да цекам дајте вец тоједном да ставимо на своје место,доста је тога натезања .

Name

Посавац

19.07.2017 17:46

Независна од тебе и таквих.Има да вас ЕУ изолује као фазу.

Name

ре милојко

19.07.2017 20:09

Не знам шта људима као теби треба да се представљаш као бањалучанин али твоје ријечи на екавском те јасно откривају.Ријечи човеку,вредан,целу и сада ти си као рођен у БЛ

Name

ннн

20.07.2017 06:28

Хајмо папцине свих земаља да се ујединимо. Градјани бирају, а ми радимо, јер ми знамо како.

Name

Јованка Орлеанка

21.07.2017 05:05

А да се ми организујемо и прикупимо довољно сррдстава, за набавку неопходних терапија које су му прописане, макар за неки период!

Name

Мата

21.07.2017 15:59

Бице референдума бице рата казе нас фирер

Name

раде

19.07.2017 08:41

опет прица глупости али народ је јадан опет це му дати глас јер насем народу је најбитније референдуми мрзња а глад ко га јј нисмо се навикли бити сити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проинтер

19.07.2017 09:21

Баја свакодневнбо мути воду док са Проинтером милионе узимају у јавним предузецима и институцијама. Само прије двије седмице Проинтер је преговарцким поступком у Пореској управи РС узео 7.1 милиона КМ. Сваки мјесец по један уговор са Пореском управом РС, Постама РС, Електропривредом РС, Здрвством РС, Путевима РС...Гдје год РС ту је и Проинтер, самому фали јос РС у имену.

Name

Миле

19.07.2017 10:07

Једино ста моземо у РС да оловком збрисемо Додика заувијек.

Name

Ускоро

19.07.2017 11:13

Сад це референдум, за који дан :))

Name

За Ннн

19.07.2017 16:44

Како знас

Name

Ма Ко

19.07.2017 16:48

Цему дати глас то могу само романијци и озренци и ннн ја јок

Name

Стана Ре Ннн

21.07.2017 20:51

Ре, добро запазање! Да овај ННН није његов психијатар??

Name

Ре

19.07.2017 08:46

Никад а мозда ни тад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рере

22.07.2017 07:44

Ја мислио обецао радна мјеста, фабрике, боље услова за зивот, паре за побољсање сколства и љецења ...Јесте Срби брате поглупи за не повјероват !

Name

срна

19.07.2017 08:46

Близе се избори!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

19.07.2017 08:47

БОЛЕСНИЦЕ ЈЕДАНН О КАКВОЈ СТАРОЈ АДМИНИСТРАЦИЈИ ТИ ПРИЦАС . ТИ СИ УБИЈЕДЈЕН ДА ТРАМП САМО МИСЛИ О ТЕБИ БУДАЛО ЈЕДНА. А И ПУТИНА НЕБИ ВИДИО НИКАД ДА ТИ НИЈЕ ВУЦИЦА КОЈИ ТЕ ЈОС ДРЗИ НА ВЛАСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

19.07.2017 09:16

МА ОН ПУТИНУ МОРА ДОБРО И МАСНО ПЛАТИТИ ЗА САМО ЈЕДАН МИНУТ СЛИКАЊА СА ЊИМ А О РАЗГОВОРУ СА ПУТИНОМ МИЛЕ МОЖЕ САМО САЊАТИ.

Name

Драганче

19.07.2017 08:48

Одох ја вани, а кад буде како каже "Шеф" нека нас позове назад...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

19.07.2017 08:55

Ако се ти још неко кратко вријеме задржиш, највјероватније ће РС нестати, а БиХ ће опстати.Томе цијело вријеме тежиш и томе си све ближе темељно уништавајући друштво и државу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српски Синови

19.07.2017 08:57

Ако имас муда хајде покази ту своју храброст и петљу да видимо тај или те референдуме ОДМАХ !!! ти си јак на језику а ста си урадио за свој народ ниста !!! само га гурас у изолацију и провалију а себи и својима пунис дзепове ти си издајица нек те је срам свих они сто су дали зивот за РС и од којих сад покусавас ухватити политицке појене !

ОДГОВОРИТЕ
Name

X3

19.07.2017 09:13

Урадио је он много .и још увјек ради за свој народ,јел је Хрват?

Name

МК

19.07.2017 09:18

ХАХАХА ОТПУЗО У ТУЖИЛАШТВО И НАРОД ЗНА КОЛИКИ ЈЕ ПОЛТРОН.

Name

ннн

19.07.2017 09:59

Најсмјеснија теза коју гурају ови из опозиције је да је Предсједник Додик хрват! Предсједник Додик је тренутно највеци Србин на овим просторима, има подрску Патријарха Иринеја и Предсједника Вуцица! Паметном доста!

Name

Репо Послови

19.07.2017 10:21

Је++о га референдум висе, као да неко несто има од референдума! Као да се сва сустина зивота скупила у референдум! НЕЦУ НИКАКАВ РЕФЕРЕНДУМ, хоцу зивот достојан цовјека а ова битанга и криминалац нам га никад неце дати!

Name

Ремарк

21.07.2017 04:31

Није спорно да ли је Србин или Хрват, али је користан идиот капиталац.

Name

бела

19.07.2017 08:57

Босњаци праве небодере, а овај десет година о 9. јануару и референдумима. Миле србима си се попео на к........у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

20.07.2017 21:35

Браво Бела

Name

Видимо

19.07.2017 09:00

Па биће вјерујем. Само што незнам како се све утапа у причу о развојним кредитима ММФ који су давно почели да се узимају. Са тим кредитима се свашта нешто потписује. Незнам ни "Црни мацор, бијела мацка" "Саторијада", Руски утицаЈ, Мехмед Паса, Сви за Трампа, и остала сликовита догађања с падају у сву ову причу око референдума. Па хајде више, распишите тај референдум, нетребате руске странке ни руске базе правити због тога. То је само питање одлучности, петље, и политичке снаге... До сада сам видио само П. Цк.це на политичкој сцени које дају и препродавају фрдзу цас Путину час неком другом. Мало се у до стоји господине Додик, и реци народу гдје гонис ако си сила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бих

19.07.2017 09:02

Ја немогу да сватим да цовјек прица небулозе 15 год .Па ко ти брани референдум и одцепљење ја сам босњак и гласацу да се одвојите и да нас висе некоците у развоју има доста срба који це остати да зиве у босни ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геј=океј

19.07.2017 09:54

Ти си "Бошњак", колико сам ја Марсовац са Јупитера.

Name

ре Бих

19.07.2017 12:07

И ја сам бошњак, и ако додје до тог референдума, гласачу за оцепљење! Надам се да че бити 99% ЗА. Доста нам тог Додика и кочења у напредност. Можде чемо као БиХ без РС брже напредовату уласку у ЕУ. Нежелим да ми врачамо дуг Додика од преко 5 милијарди КМ.

Name

Ре Бих

20.07.2017 12:39

Такођер гласам као Бошњак за отцјепљење, идите сретно вам било, не желим да враћам ваш дуг. само ме интересује какве ће вам онда Миле референдуме подваљиват?! хахаха

Name

Избори

19.07.2017 09:03

ХА ха ха ха. Срам те било предсједниче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

19.07.2017 09:11

Само независност нема цијене, идемо Брачо независна и просперитетна Република!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ННН

20.07.2017 07:34

Ако Бгда се одцијепите. Нама це то бити исто кад какис и повућеш воду . Идите да висе не смрдите .

Name

алтец

19.07.2017 09:19

Једва цекам да видим ко це са тобом и са ким цес то водити дијалог о опстанку Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

19.07.2017 09:20

Оце то опет пред изборе бити референдум онда опет анкетс.Па бајунцино бајунска јел оно просли пут био референдум или анкета као ти си га организовао па ниси па каралиц и екипа на...ба а ти и зељкица ниста.Па ни у дрзавном вјеснику није изасао знаци није постоја.Коме висе се...рес.Али бајо свјестан ли си да ти се спремају санкције од еу и да под санкцијама од САД и Еу си мртвац а и Рс.Зато ако тонес немој и рс вуци засобом довољно си је унистко.И кад ти заврну уси плакацес ко пи....ца и реци нисам ја то никад рекао као и увјек.Засто те и ову нсјнеспособнију владу фо сад овак народ трпи.Изгледа да ти је циљ све унистити продати па онда ни нема рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

19.07.2017 10:27

@ Турбоскара Писао сам синоћ о томе на порталу! Жао ми је "обичног, малог човјека" из ентитета Република Српска(био он Србин, Бошњак, Хрват и остали) јер није "факе" вијест од септембра ЕУ уводи санкције за " Антидејтонско дјеловање"!!

Name

Бошњак

19.07.2017 09:27

Почела је Додикова и Изетбеговићева предизборна игра. Надам се да је народу доста њихових марифетлука и да нече насјести на ту игру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

19.07.2017 10:14

Нормално да це насјести. Све це бити исто. Те странке имају масинерију за гласње.Запослене у јавним установама, x 4. Нема ту великих промјена 2-3 % горе-доле.

Name

Чомбе

19.07.2017 09:30

"Руска хуманитарна база" АХАХААХИХИИХИХИХХХИХИХИИХ Сви његови излобирани састанци са Путином су најобичније фотографисање, то знају они којима глава служи за размишљање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нек Ј Кад Може

19.07.2017 10:05

Срби,није вам поштено да причате да је неко против вас,да вас неко мрзи,а нисте у стању схватити да Додик од вас прави будале-извуните,да преко ваши леђа згрће лову,а кад му затребате као заштита пусти вам неколико националистичких парола о угрожености или вас забави референдумом.Хајде нек распише и о одцјепљењу,суду и незнам више.Трбају се народи опаметити и игнорисати и њих и оних који нас хушкају једне на друге.

Name

Зворник

19.07.2017 09:37

Драги моји суградјани писем у своје име и надам се да никога нецу увриједити на крају рата проклетог и кад се потписао Дејтон био сам пресретан стосе заврсио рат после тога ме је иритирало име РС Ал свременом на вријеме сам прихватио и наставио да зивим и вјерујтеми да апсолутно ме висе не иритира назив РС мени је битно да зивим у миру и да одгајам своју породицу и да покусам да им прузим лијеп зивот.Ех сада ме поциње да иритира овај Баја са његовим вазда референумима мрзњом према мом народу Босњацима и говору цуј да ми окупирамо Дрину па ја вијековима зивим ту и моје поријекло.Сада зелим да поставим једно питање мојим комсијам Пријатељима Србима како бисе сад они осјецали да било ко од Босњак политицара поцне да изјављује да све Србе треба истјерати из БИХ Да то треба да буде само муслиманска дрзава мислим да није пријатно то цути јер колко год неволис дате неко вриједја пријети тако нетреба радити другом вјерујтеми наса судбина је да зивимо заједно и дасе слаземо помаземо уз свако постовање разлицости и није битно дали зивимо у БИХ РС Или било гдје надам се даме разумију сви нормални људи поздрав за све и за телевизују БН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

19.07.2017 11:27

Ој Зворнику,Српски граде ...?Јел ти некад сам себе слушаш шта причаш и говориш,каже се прво:испеци па онда реци?То о чему ти збориш,ти си то пријатељу већ имао до 1991-ве ту државу СФРЈ,где су били сви народи равноправни,па ко је теро бошњаке да буду за СДА и да нападају касарне и све Србе и да је руше?То сте ви први:словенци,хрвати и бошњаци радили на почетку,а ако те баш интересује могу да ти наведем тачан датум кад сте почели хрвати и ви бошњаци пре словенаца да рушите СФРЈ?Значи за вашу бошњачку ситуацију од 1991-1995-те и све што вам се тада десило,сте искључиво највише и само ви бошњаци криви који сте подржавали тадашњу политику СДА и Алију и нико вам други није крив,остало само измишљате и лажете, постоје многобројни докази о томе и снимци како сте ви први започели рат у БиХ са намером да заједно са хрватима истерате све Србе из БиХ и кад то нисте успели онда сте окренули причу о вашем страдању!Само просипате вашу лажну СДА пропаганду!

Name

за Зворник

19.07.2017 11:54

Ево друг Драгутин ти је све исприцау ста Срби мисле о теби. Па ти сад види.

Name

Братунац

19.07.2017 12:27

Е мој зворницанине, видиш ти и сам шта Драгутин и њему слични, а вјерујем ми да их је много, мисле о таквим као што смо ми. Него се ти спреми да нас неби изненадили као 92.

Name

ре Зворник

19.07.2017 14:43

Е мој зворничане нема од те политике ништа, та и таква политика се у РС-у назива "исламски фундаментализам", стога се окани ћорава посла. Једино ти могу за утјеху рећи да је неки референдум о независности РС-а у скоријој будућности апсолутно нереалан, нереалан је из хиљаду и једног разлога, да не набрајам. Што се тиче Додика, он је завршио каријеру, то су посљедњи трзаји, мада ја немам ништа против његове политике, напротив, заслужио је још један мандат.

Name

Бихац.

21.07.2017 09:55

Сто овај драгутин наприца, тацно милини цитати зива српска истина. Па ено све муслимани у хагу. Направили муслимани разне логоре и покоље па сад одговарају а делпонте пита, права скола. Него јаране зворницанин и братунац не насједај те на власка посла, добро закопај сто имас и цекај цетнике усране. А усрасе се дебело да нас не спријеци нато сад би срали по србији. Наби ти то све јаране и спреми сто крупне соли да доцекас стоку. Нема са њима дрзаве ни опстанка видис и сам. То ти болан скупи веце сватове и одма гледа гдје да нападну да покољу и опљацкају.

Name

Ре Зворник

21.07.2017 20:54

Пријатељу из Зворника, као Босњак из ФБиХ ти најискреније дајем савјет. Не вјеруј и не прицај ту мирнодопску прицу јер са њима се не мозе тако разговарати. Они понуду мира виде као слабост и на сваки нацин це наци оправдање да цине злоцине. Како видис, цовјек који ти је одговорио јасно казе да смо сами криви. Не знам како зене, дјеца, старци и ненаорузан народ мозе бити крив па да је заслузио да га се убија, злоставља и протјера. Немој уопсте зивјети у нади да це они постовати твоју прицу, вец буди спреман да се не деси 92. а вјеруј да смо ми сви редом спремни и да ниси сам. Поздрав

Name

СРАМИ СЕ

19.07.2017 09:43

КАКАВ РЕФЕРНДУМ И ДОКЛЕ ЦОВЈЕЦЕ,СТАВИ ПРСТ НА ЦЕЛО,НАРОД ОДЛАЗИ ИЗ РС А ТИ ПРИЦАС НЕБУЛОЗЕ У КОЈЕ НИКО ВЕЦ ОДАВНО НЕ ВЈЕРУЈЕ! ДАЈ ТИ НАМА ПОСАО И НОРМАЛНА СРЕДСТВА ЗА ЗИВОТ ПА ОНДА СЕ ЈАВИ А ДОТЛЕ ЦУТИ И ПОКРИЈ СЕ ПИ ГЛАВИ ДОК НАС НЕ ИЗВАДИС ИЗ ГО*АНА У КОЈА СИ НАС ТИ И УБАЦИО,МА СРАМ ТЕ БИЛО ВИСЕ И ТЕБЕ И ТВОГ СРПСТВА ПРЕКО ТУДЈИХ ЛЕДЈА!!@

ОДГОВОРИТЕ
Name

з

19.07.2017 09:49

За.ебавај свог ћаћу у мозак! Мене нећеш! Која будала ти више ишта вјерује.Срамота ,све ти је криминализовано на челу стобом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОГДЕ

19.07.2017 09:54

узмес маму , тату, сина, кцерку, снају , зета за руке па на референдум као и своје безубе сљедбенике...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ННН

19.07.2017 10:09

Нас јадни,биједни и пропали "прецједник" је патолоски лазов и преварант.Највеци лопов,криминалац и олос који се налази на америцкој црној листи.Сваки корак напред за БиХ ка Европској унији је истовремено корак напред за месара до затвора.Зиви били па видјели.Сретно нам било до референдума за независност.Хахахахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ННН

19.07.2017 10:10

Нас јадни,биједни и пропали "прецједник" је патолоски лазов и преварант.Највеци лопов,криминалац и олос који се налази на америцкој црној листи.Сваки корак напред за БиХ ка Европској унији је истовремено корак напред за месара до затвора.Зиви били па видјели.Сретно нам било до референдума за независност.Хахахахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ННН

19.07.2017 10:21

Референдуми,пренос надлезности,Српска је јака све јаца и стабилна док за то вријеме све банке пропале,робне резерве опљацкане,сколе се затварају,касне по 2-3 године исплате за кориснике,огромни редови пред амбасадама и људи на одлазе.Сами сте криви за то глупа стоко без зуба док вас месар јасе.Хахахахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови Град

19.07.2017 10:22

Дођи у Нови у понедјељак 24.07.2017. у 09.00 часова пред основни суд у Новом Граду. Организује се " контрамитинг " твом режиму. Дођи ако смијеш ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрињац

19.07.2017 10:24

Мариси паре.Кад имас овце од народа увек им само поменес референдум и пију ти из руке.Огули фукару.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоке

19.07.2017 10:29

Мени овај цовјек постао смијесан...клаун који је на одласку и којем само уз овакве изјаве мало се истакне из монотоније...Ми Босњаци једва цекамо тај референдум..искрено...сценарио као одговор вец постоји,,само пазите да висе не изгубите него сто добијете..памет у главу...мада..теско

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОГДЕ

19.07.2017 11:37

СЦЕНАРИО?? ста ви као би неки рат..као вас неко пита. цутите да не добијете по гузици . свакако сте под присмотром!! Амери и ЕУ једва цекају да дигнете главу и поцнете да се крците!! јево ли вас бакир и миле заједно!!

Name

Ре когде

21.07.2017 20:58

Како да добијемо по гузици друзе српски кад не моземо висе изгубити него 92? Толико свијета побијено и протјерано и јос пола дрзаве изгубисмо. Знас ли ста се десава кад цовјек зна да му не мозе бит горе? Цувај се добро, сваста је закопано а породице страдалих цекају. Немој мислити да це бити лако, нама неце али вама неце бас никако.

Name

БиХ

19.07.2017 10:43

Људи мени се висе гади повраца на ове једне те исте теме ових сероња политицара и ових њихових нацијоналним претњама нико се висе никога не боји зар они то не схватају.завртили су нас у круг тако да нам се сто дузе несвести у глави НАРОДЕ ЗАУСТАВИТЕ ОВООООО

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦО В.

19.07.2017 10:48

Бице,али у Бакинцима,лазов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

19.07.2017 11:37

Овај Додик је црно зло, али ваљда се број будала смањио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

33

19.07.2017 11:39

Па Миле требао си 1991 ратовати за независну Српску а не бавити се прекограницним криминалом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спике

19.07.2017 12:01

Мислим да се Додика треба под хитно упутити у психијатриско одјељене! Тај цовјек је максимално пролупао! Зар се није од прослог референдума/анкете опаметио. Он не примјецује, да сам себи као и РС наноси стете. Тај његов референдум би био његов крај као и мозда РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ДРАГУТИН

19.07.2017 12:43

БАШ СИ МЕНТАЛНО УГРОЖЕН.ПОЈАЋАЈ ТЕРАПИЈУ.УЗМИ ОНЕ КОЊСКЕ ЗА СМИРЕЊЕ.

Name

Купус

19.07.2017 12:48

Мозда би тај Референдум и некада могао проци да нема Срба и Хрвата сто Воле Босну.Такозване Издајице.Није на сваког утицао тај национализам из србије и хрватске.Ипак постоји Опасност не од Босњака него од Срба јер ако овај настави овако пар година.Народу Рс це бити свеједно ратовао или не јер и тако је биједа постао.Гладном народу је довољно мала провокација од стране нпр бакија и ето опет рата.Мозда је то Милетова Партија Сах Мат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

19.07.2017 14:25

КАКАВ РЕФЕРЕНДУМ МИЛЕ , ТИ НИСИ ВИСЕ ВЛАСНИК СВИГ ЗИВТА И НЕ МЛАТИ.РАДИЦЕС СТА ТУ УСТАСЕ КАЗУ

Name

БОБА

19.07.2017 15:09

КАД САМ ВИДЈЕЛА У ЕМИСИЈИ ЉУДОВАЊЕ СУВАРУ И КАКО ПРИЧА О ТРАМПУ И МЕЛАНИЈИ БИЛО МЕ СРАМОТА, СА ТАКВОМ НАСТРАНОМ ПРИЧОМ МИСЛЕ ДА ЋЕ ДОБИТИ ПОЕНЕ ТО РАДЕ НА СВЕ МОГУЋЕ НАЧИНЕ.ДА НИЈЕ БИЛО РАТА НЕ БИ ЗНАЛА ШТА СУ СРБИ ТОЛИКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самир

19.07.2017 15:15

Додик је бољи од изетбеговица растури ову погану дрзаву каднема сиротиња нек нема нико

ОДГОВОРИТЕ
Name

За

19.07.2017 17:44

Предсједнице само напријед, сви стојимо иза тебе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.07.2017 07:31

Стојите иза њега? А ко сте ви? Јесте рогати или сукати? Све ми се чини да је ово друго! Расписат це он велики а добит це мали као и увијек..

Name

Земунац Ре: За

20.07.2017 11:40

Миле, кол'ко их бре имас ових ненормалних за 100 марке?

Name

галеб

19.07.2017 23:20

Милокрад је исти као и онај 1992 паси народе траву завадјен си са цитавим светом немас куда јасам вас једини бранитељ само гладујте и зивите у биједи док милокрад једе пије и зиви као фараон као и онај 1992 са својом братијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

20.07.2017 05:20

Добро када зелите ево сценарија: Референдум просао. Изгласали независнот! Ста дан након референдума? Како то спровести? Поставити барикаде на путеве и ко то смије да уради? Нек је Бог на помоци оном ко би се то усудио да уради и да помисли да би све мирно заврсило. Имали би сигурно нови рат са веома непознатим исходом броја мртвих на свим странама и све порусено и опет из поцетка стеди сваку марку да се поправи, направи, закрпи а за хљеба се нема. Па докле висе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

20.07.2017 06:26

Застомора бити рат? Сви народи морају реално сагледати ситуацију и прихватити је! Република Српска је реалност и вец сада има достигнут велики степен независности! Формална независност це бити воља народа који зиви у Републици Српској и сви це морати постовати ту вољу.

Name

Име

20.07.2017 07:29

Бит це независно Етно Село које це имати 800 хиљада становника , 7 милијарди дуга и јос толико милијарди се мора задузити да бо поплаћали све будјетлија само не знам одакле те паре могу наводити? .Незапосленост огромна, еконономија катрастрофално и коме би продавали своје производе и које производе? Ако мисле да би се ујединили са Србијом Србија би хладно рекла не јер ЕУ и Американци то би јако санкционисали . Мада о референдуму мозе Додик само да прица и да вас пали он не би смио ни р од референдума расписати а камо ли организовати. И ако то уради то це урадити јер Американци то зеле . А знамо ста би онда било са РС али Срби су као и увијек лакоумни и краткоумни.

Name

ре ннн

20.07.2017 16:32

Кад се та "воља" није прихватила 1992. спровођена тенковским цијевима, запитај се колике су шансе да овај пут боље прође.

Name

шумадинац

20.07.2017 11:06

Де нашли да пале на ову врућину...

ОДГОВОРИТЕ
Name

поздрав из холандије

20.07.2017 12:30

До одрзавања референдума неце остати нико ко би гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молим вас идите

20.07.2017 13:56

Као Босњак искрено се надам независној Српској. Далеко вам куца била, молим вас идите да продисемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

20.07.2017 14:17

ЗНА ЛИ ОВАЈ НАРОД ШТО КОМЕНТАРИШЕ ШТА ЈЕДАН ЕНТИТЕТ МОРА ИМАТИ ДА БИ БИО САМОСТАЛАН ТО ЈЕ ВЕОМА КОМПЛЕКСНА МИСИЈА НАРОД СЕ ПАЛИ НА БУДАЛАШТИНЕ КОЈЕ НЕ МАЈУ КРАЈА НАРОДЕ ПАМЕТ У ГЛАВУ ДОБИЛИ СМО НА КОНТО БОРАЦА ИЗГИНУЛОГ НАРОДА ЕНТИТЕТ У ДРЖАВИ БИХ И ЧУВАЈМО ОБАДВОЈЕ ЈЕЛ ТАКО МОЖЕМО ОПСТАТИ НА ОВИМ ПРОСТОРИМА ПАМЕТ У ГЛАВУ.ЈЕЖИМ СЕ НА ГЛУПИМ КОМЕНТАРИМА СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

20.07.2017 17:43

Сви на западу се удружују и говоре на сва уста да је то демократија, али чим се помене уједињење Срба и Курда онда се сви зли духови света покрену у акцију да то спрече. Зашто? Једноставно зато што ове горе поменуте, који се удружују води Ђаво лично и персонално, па удружује своје снаге. Нека би нам Бог помогао да се ми удружимо са свим његовим слугама а нека ови ђавољи раде шта им је воља, пре или касније и њима као и њиховом ујединитељу прети дефинитивна пропаст. Сви имају право на референдум и то се сматра врхунцем демократије, али само дотле док се Срби не јаве да желе референдум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре патриот

21.07.2017 08:23

О томе сте требали прије рата размишљати . Сад послије рата је касно. Да сте сачекали и без рата прошли референдум о уједињењу би и могао проћи .Сада након Сребренице и свега осталог нема шансе . Лоса политика вас је довела до свега овога. И јос горе у РС та политика се наставља.

Name

Магистра витае

21.07.2017 06:22

Некад је било 'леба/крува и игара. И народ задовољан. А сада се додаје '..и референдума'. Они мисле да то народу треба. А можда су и у праву. Такав је то народ. Тупав и глупав, неук и непросвијећен, окован ирационалним предрасудама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урбан

21.07.2017 08:09

Само их к.рај Додли, нису боље ни заслузили. Дај им `раане дусевне. ( а себи лову, наравно ) хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.07.2017 12:40

Јебите се висе и Бакир и ти, и референдум, и Босна, и Српска и сви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То

21.07.2017 20:58

је до сада најпаметнији коментар!

Name

Бозо

21.07.2017 22:22

Сви паметни требају сто прије отици одавде.

Name

Логика...

21.07.2017 21:10

Ав, ав, ...вау, вау... Цибе, кус...

ОДГОВОРИТЕ
Name

....

22.07.2017 05:40

Који референдум?За ста? Нас неко зељно цека?Скреце пазњу са својих лоповлука И малверзација манте се људи цорава посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора

22.07.2017 08:26

Пресједнице гледај да буде неки празник да саставим викенд да могу доци

ОДГОВОРИТЕ