Жели да проведе старост у Индији

Прије више од двије деценије Синан Сакић се у Индији упознао са Саи бабом, најпознатијим гуруом у тој земљи, пише "Еxпресс Магазин". Толико је био одушевљен њиховим начином живота, будизмом, погледима на живот. . . Знао је да то неће бити његов посљедњи боравак у тој земљи. . .

Србија 18.07.2017 | 16:05
Жели да проведе старост у Индији
Брзо послије тога популарни фолк пјевач је у тој земљи купио кућу. Тачније, некретнина на његово име уписана је у Бенгалору, једном индијском градићу. Користили су га сваки пут када су у тој земљи, док су туристима изнајмљивали други спрат куће.

Тачније, Синанова кћерка која је у тој земљи завршила студије менаџмента недуго након школовања одлучила се вратити у Србију. Синан и његова супруга Сабина нису успјели убиједити кћерку да тамо настави са животом.

Када су схватили да се враћа кући због љубави, нису је више спречавали у томе.

Временом су схватили да кућу у Индији више не могу одржавати те да због посла али и здравља ни Синан, ни Сабина више као прије неће моћи тамо често путовати. Одлучили су да је продају иако свјесни да неће добити пуно новца као што би добили за исту у Србији или Њемачкој.

Но, годинама су у исту пуно улагали, у потпуности је реновирали, па је добила на цијени. Сакићи не причају о томе колико су добили новца, али потврђују да су зарадили када су је продали. Успјели су да за њу добију пуно више него што су уложили.

Али без обзира на то, Синан и даље планира, када има времена, боравити у Индији.

Пријатељима прича како је тамо живот пуно другачији, баш онакав какав је он увијек волио живјети, те да није искључена могућност да се некада, када већ престане и пјевати, пресели у ту земљу и тамо проведе старост.

Извор: Еxпресс магазин

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Објективан

18.07.2017 14:41

Ваљда се тамо ударају по носу и пију ко стоке па му то одговара.

ОДГОВОРИТЕ