Никола Пековић је БОГ на Златибору

На самом уласку на Златибор виде се луксузни апартмани које је саградио, а по центру су излепљене његове фотографије. Златиборци имају за њега само речи хвале.

Забава 17.07.2017 | 09:49
Никола Пековић је БОГ на Златибору
Прослављени кошаркаш и председник Партизана и те како је успео да изгради своје име не само у свету спорта, већ и као бизнисмен. За разлику од већине својих колега који зарађени новац инвестирају ван Србије, Никола Пековић се показао као прави патриота. Екипа "Блица" посетила је Златибор где је Никола уложио неколико милиона евра у изградњу луксузних вила, а Златиборци су нам открили да им је драго што постоје људи као што је Пековић који не беже од тога да инвестирају у нашу земљу.

- Пековић је неко ко воли Србију и жели да што већи број људи посети нашу земљу како би уживали у природним лепотама и домаћој кухињи. Иако је пропутовао цео свет и боравио у сваком делу планете, он никада није размишљао о томе да свој живот проведе било где друго осим овде. Зарадио је новац негде далеко, а све што има улаже код нас. Треба скинути капу једном младом човеку који све постиже сам и труди се да допринесе томе да више људи чују за Златибор. Ми га овде зовемо златиборски бог - открила нам је једна госпођа коју смо срели испред агенције за некретнине која је у власништву Николе Пековића.

Подсећања ради, Никола је почетком 2016. године купио локацију златиборске аутобуске станице и парцелу вредну три милиона евра. Пековић је крајем 2016. године купио и вилу која је била у власништву Мирјане Марковић и Марка Милошевића. Он је тада рекао да нема намеру да се правда.

- То је моја лична пословна и приватна одлука. Ја сам свој новац поштено зарадио у кошарци, у иностра­нству, а инвестирам га у Србији - рекао је Никола за "Блиц".

Резиденцију оставио себи
Како сазнајемо, већину апартмана које је саградио Пековић је продао гастарбајтерима из Шведске, Немачке и Швајцарске, али је разиденцију од 200 квадратних метара у зеленој зони оставио себи. Међу купцима је било доста и спортиста, као и његових саиграча.

Блиц
фото:интерент

Коментари / 0

Оставите коментар