Видео: Олга је понос и дика Србије!

Олга Даниловић освојила је пехар у дублу у јуниорској конкуренцији на Вимблдону у пару са Кајом Јуван из Словеније.

Тенис 17.07.2017 | 13:15
Видео: Олга је понос и дика Србије!
Погледајте како су победиле и како је реаговала млада српска играчица након освајања другог гренд слема у у каријери.



Олга Даниловић и Каја Јуван оствариле су велики успех освојивши јуниорски Вимблдон, а после меча 16-годишња српска тенисерка рекла је да још нису свесне.

"Осећај је одличан, мислим да нисмо свесне шта смо урадиле, а претпостављам да ће бити још лепши када се све слегне", рекла је Олга за српске новинаре.

Са само 16 година ово је већ друга Гренд слем титула за српску играчицу, а на питање да ли бисмо могли да српско-словеначки пар гледамо на још неким турнирима, уследио је одговор.

"Можете, само јуниорски и сениорски турнири су доста различити и када се нађемо на неком турниру играћемо заједно као Гренд слем шампионке", уз смех је казала Олга.

Даниловићева је била једна од галвних фаворита у синглу, али је испала раније на турниру, па јој ова победа значи доста за самопоуздање.

"Ова победа доста значи, јер сам од Ролан Гароса мало пала у форми, тако да је овај резултат за самопоуздање важан, поготово јер сам испала рано у синглу", рекла је Олга, која је и додала да не зна на којим ће турнирима играти до краја сезоне, с тим што ће на УС Опену сигурно наступати.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар