Серена: Живјели смо у двособној кући са седам људи!

Једна од најбољих тенисерки свих времена, Серена Вилијамс током одрастања није имала ни близу онолико новца колико је зарадила током успешне каријере.

Тенис 18.07.2017 | 08:30
Серена: Живјели смо у двособној кући са седам људи!
Она се ипак никада није осећала као да је "шворц".

Све је то по њеном мишљењу потекло од родитеља и начина на који су је васпитавали.

"Никада нисам осећала недостатак новца. Гледајући уназад, не могу да се начудим како смо живели у двособној кући са још седморо људи. Не знам како су родитељи успевали да се тако осећам, али јесу и то је нешто заиста посебно", каже Серена.

"И када сам дошла до новца, нисам осетила потребу да купим ово или оно ако ми није потребно и то је одличан начин за одрастање", напомиње Вилијамс и додаје да се тако учи како се доносе добре, а како лоше финансијске одлуке.

Вилијамс је само прошле године зарадила 27 милиона долара, док је од награда зарадила 84 милиона долара током каријере. Од тениса тренутно паузира због трудноће, али се њиме никада није бавила због новца.

"Никада нисам играла због новца - само сам мислила да хоћу да изађем тамо и ухватим трофеј", рекла је Вилијамс. Она је недавно пословном менаџеру Маверику Картеру рекла да не зна колико новца је зарадила током каријере.

"Само ставим новац у банку", рекла је освајачица 23 Гренд слем титуле.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар