Шта раде богаташи на јахтама?

На јахтама се не понашају најгоре њихови власници, већ они који их унајме на седам или два дана и за то плаћају више од пола милиона евра.

Забава 15.07.2017 | 20:06
Шта раде богаташи на јахтама?
Особље на луксузним јахтама свакодневно доживљава сцене које многи не могу ни да замисле. Рад у посади или као особље скупоцених јахти за богаташе најчешће је одлично плаћен посао, али са строгим клаузулама о поверљивости, најчешће јер се на тим бродовима заиста може видети прави блуд и разврат.

Купају се у шампањцу, ките се дијамантима и лете својим авионима: Бахата деца из Хонг Конга троше на луксуз више него ико .

Строги услови

Посао кувара не своди се само на припремање хране, сервирање кавијара и скупих коктела, већ на још много незамисливих ствари.

Анонимни члан посаде са такве јахте открива како је један од задатака који је требало испунити било сакупљање и поспремање коришћених секс-помагала, попут вибратора, бичева, дилда.

- Дочекивали смо литванске и руске проститутке, а обично су их довозили до јахте у пристаништима у флоти скупоцених Мерцедеса. Потом би богати клијенти одабрали три жене за тај дан. Након неког времена вас више није ни брига, радите свој посао и за то добијате одличну плату, а да се на нешто побуните, добили бисте отказ и дошао би неко други, они не би престали то да раде - рекао је један од кувара на јахтама, који је желео остати анониман због строгих услова записаних у уговору о раду.



Клијенти бирају најбоље девојке

Није неуобичајено, додао је, начути разне договоре о продаји или набавци дроге, попут кокаина или екстазија, а таблете "вијагре" се на тим бродовима жваћу као бомбоне.

На јахтама се, говори, не понашају најгоре њихови власници, већ они који их унајме на седам или два дана и за то плаћају више од пола милиона евра.

Добра зарада

- Све вам се на тим јахтама своди да се набави дрога, осигурају проститутке те злоставља посада својим захтевима. Но, упркос свему, не могу да се пожалим јер сам само прошлог лета зарадио више од 28.000 евра у напојницама – рекао је кувар.

Осим згодних, славних и углађених мушкараца, ексклузивне пратње на јахтама, како саме себе називају, признају да спавају и са мушкарцима које сматрају крајње одбојнима - старијима, дебелима с мањком хигијенских навика. Но, све то некако преживе и важно им је да инкасирају новац.

- Да се разумемо, ко би уживао у таквом сексу? Но, зарада од десетине хиљада евра за ноћ свакако га чини угоднијим. Будимо реални, тај сами чин обично траје око пет минута. Мало стењеш, уздишеш, превијаш се, кажеш му лепу реч, њему то буде окидач и готов је за пет минута. Ретко када траје дуже од тога - препричала је честа посетитељица јахти.

(Телеграф/Аваз)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брзи

15.07.2017 18:42

Мозел то без новца,или само десанка сакиц.

ОДГОВОРИТЕ