Челси пресјекао - дајте Обамејана, ево 74.000.000!

Преговори су при крају, пише британски Мирор!

Фудбал 16.07.2017 | 11:45
Челси пресјекао - дајте Обамејана, ево 74.000.000!
Нема више чекања, Челси мора да пресече. И изгледа да је то урадио. После губитка битке око Ромелуа Лукакуа, идеја је довођење Пјера Емерика Обамејана. Мирор пише да су Плавци спремили обештећење од 74.000.000 евра!

Антонио Конте је очајан у намери да реши питање нападача.Обамејан је прва опција пошто је Лукаку у Манчестер Јунајтеду, а Алваро Мората је тешка мисија за клуб из Лондона.

Одраније се зна да је Борусија чак понудила Обамејана Челсију јер је Габонац незадовољан у клубу, а Милионери не желе таквог играча. И желе да зараде. Садашњи потези управе са Стамфорд Бриџа апсолутно иду у том смеру.

Јер Обамејану је пропао трансфер у Пари Сен Жермен, Милан се већ превише истрошио, Сити није конкретан, а Конте луди за играчем таквог калибра. То је оно што му је потребно. У случају да успе у намери, довео би нападача који је дао 40 голова прошле сезоне. Спреман је да напусти Вестфален, клубу је јасно да би продаја била добра опција. Габонац је незадовољан, на припремама делује одсутан, незаинтересован, главом у неком другом окружењу.

Више пута је истицао да му је Реал Мадрид клуб из снова, али то се овога лета неће догодити.

Изгледа да се све коцкице поклапају.

Челсију су мање-више пропали све могуће опције када је довођење расног нападача у питању, тако да Обамејан делује као веома реална прича. Пратићемо помно наредних шта се догађа у овом потенцијалном трансферу. Не треба да чуди уколико Пјер Емерикуместо жутог ускоро обуче плаво.

То би доста уозбиљило и ојачало састав актуелног првака Енглеске.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар