Три "принца" из Париза на попусту!

Тројица фудбалера који имају "јаке биографије" нису више у плановима тренера Емерија, мада је то могло да се наслути и у току саме сезоне.

Фудбал 17.07.2017 | 08:00
Три "принца" из Париза на попусту!
Емери прави "чистку" након лоше сезоне у Паризу.

Француски Пари Сен Жермен објавио је данас списак фудбалера који ће путовати на припреме, а међу њима нису тројица фудбалера са "јаким каријерама" и још "јачим уговорима: Серж Орије (Обала Слоноваче), Гжегож Криховјак (Пољска) и Хатем Бен Арфа (Француска).

Како су пренели француски медији, изостанак Криховјака и Бен Арфе је био известан, док је Орије велико изненађење, мада се ради о проблематичном фудбалеру који је имао проблема са законом.

ПСЖ је на позицији десног бека, на којој игра Орије, недавно довео Данија Алвеса из Јувентуса, а управо се торински клуб помиње као клуб који је заинтересован за њега, као и Интер.

Репрезентативац Обале Слоноваче је прошле сезоне одиграо више од 30 утакмица за Парижане, док су Бен Арфа, који је стигао бесплатно из Нице, и Гжегож Криховјак, који је скупо плаћен Севиљи, одиграли много мање мечева и потпуно разочарали.

Њих тројица готово сигурно неће играти на "Парку Принчева" наредне сезоне и клуб је спреман да их прода на "великом попусту".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар