Мурињо рачуна на Ибрахимовића!

Златан Ибрахимовић ипак би могао да остане у Манчестер Јунајтеду и следеће сезоне, судећи према речима Жозеа Муриња.

Фудбал 16.07.2017 | 16:45
Мурињо рачуна на Ибрахимовића!
Швеђанин се опоравља неочекивано брзо од повреде колена, спекулише се да би могао већ у октобру на терен, мада Португалац сматра да ће то бити тек у децембру.

Ибрахимовић је дошао прошлог лета у Јунајтед и потписао уговор на годину дана, уз клаузулу "Ђавола" да га продужи на још једну сезону.

"Ако одлучи да сачека децембар, зашто да не? Разговарамо и размењујемо идеје. Златан није желео да се крије иза повреде. То би било лако. Није срећан како је завршио сезону. Поставио је себи изазов да се врати и игра на највишем нивоу. Ми смо му отворили врата да се опоравља са нашим тимом и буде део нас", рекао је Мурињо.

Био је први стрелац тима са 28 голова на 46 утакмица, али је трагично завршио дебитантску сезону у Енглеској тешком повредом колена у последњем минуту реванша четвртфинала Лиге Европе против Андерлехта.

Јунајтед је овог лета довео два појачања, штопера Виктора Линделофа и нападача Ромелуа Лукакуа, али је Мурињо најавио долазак још једног до највише двојице фудбалера.

Већ недељама се спекулише о Ерику Дајеру из Тотенхема, Ивану Перишићу из Интера и српском репрезентативцу Немањи Матићу из Челсија.

"Он је играч Челсија па не могу да говорим о њему. Морамо поштовати клуб, тренера, власника. Ипак, Јунајтед није затворио своја врата. Потребно нам је још играча, желели смо четворицу, па је 50 одсто посла готово. Потребна су нам још двојица, најмање један, али је све тешко", истакао је Португалац.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар