Мислила сам да се љекар шали!

Јована и Жељко Јоксимовић ускоро ће постати родитељи близанаца. Међутим, водитељка признаје да је у једном моменту била сасвим шокирана.

Србија 15.07.2017 | 11:38
Мислила сам да се љекар шали!
"То је било потпуно неочекивано, али је изазвало огромну радост. Била сам на прегледу и лекар ми је рекао да носим близанце. Прво сам помислила да се шали, а онда ме је савладала таква срећа да то не могу речима да пренесем. Једва сам чекала да са Жељком поделим вести. Бојажљиво смо о томе причали док нисмо били сигурни да је све у реду", рекла је Јована за "Хелло" магазин, а како је навела у интервјуу, још није познат пол близанаца, који на свет, према термину, треба да дођу за три месеца.

"Нама је заиста једино важно да све буде како треба, да порођај буде у предвиђеном термину и да сви будемо добро", истакла је Јована, а своју срећу није крио ни тата, који каже да никако није запоставио малог Косту.

"Организовали смо се веома лако. Припремили смо и Косту, који је сада сам у соби, будући да је већ велики дечак. У стану је, иначе, све подређено њему и игри, тако да бебе долазе на припремљену територију", открио је певач и додао да је очекивао приче о томе да су близанци зачети вештачком оплодњом.

"Очекивали смо то. Са пријатељима, који такође имају близанце, шалили смо се на ту тему, јер свако прво пита да ли је реч о вештачкој оплодњи. То је неки шаблон. Међутим, ми имамо близанце у породици и ко год је сазнао, није се изненадио", казао је Јоксимовић.

(Хелло)

Коментари / 0

Оставите коментар