Коме Додик даје на чување РС?

Република Српска 14.07.2017 | 20:14
Коме Додик даје на чување РС?
Зашто Милорад Додик даје на чување Републику Српску Драгану Човићу и што оне који су добили побјерење грађана да брани њихове интересе у Заједничким институцијама БиХ назива издајницима?

Колико је лидер ХДЗ-а искрен у изјавама да ће његови кадрови штити интересе Републике Српске?

Ово су питања која траже одговоре.

Грађани Републике Српске прије скоро три године дали су повјерење Младену Иванићу а не Жељки Цвијановић да их,као српски члан представља у Предсједништву БиХ.То им Милорад Додик,који је нови предсједнички мандат освојио са око један одсто више гласова од против-кандидата Савеза за промјене Огњена Тадића, није могао опростити.

Одмах након избора Додик је изјавио да је Драган Човић,не само хрватски већ и српски члан Предсједништва.

Када су му пропали покушаји да са СДА уђе у власт на нивоу БиХ,кадрове Савеза за промјене у Заједничким органима БиХ прогласио је "издајницима".

То му није било довољно па је недавно за чуваре интереса Републике Српске у бх. органима  прогласио кадрове ХДЗ-а.

Додик је заборавио ко је направио проблем када су у питању резултати пописа становништва у БиХ. То су они резултати пописа које Република Српска не прихвата, а то је објавио директор Агенцие за статистику БиХ Велимир Јукић, кадар ХДЗ-а.

Додику очито још нико није јавио да су судије из хрватског народа у Уставном суду БиХ заслужни што је одбијена апелација Народне Скупштине Републике Српске да се 1.март и 25.новембар укину као празници у БиХ на чему је посебно инсистирао предсједник РС Милорад Додик.

Да ли је могуће да све ово Милорад Додик не зна, јер, ако зна, како је могуће да је прије неколико дана на Јахорини потврђујући састанак са Човићем,на Петровдан у Мостару,изјавио да СНСД и ХДЗ одлично сарађују и да ће то продубити сарадњом на изборима наредне године.

У СДС-у тврде да својим понашањем и изјавама Милорад Додик омаловажава Србе и Републику Српску. Поручују да он не може Републику Српску поклањати или уступати некоме на чување јер је он није ни стварао.

,,Додик ХДЗ-у може препустити своју странку или личну имовину коју је стекао пљачком,корупцијом,криминалом и шеверцом. Док смо ми у рату бранили и чували Републику Српску и српски народ на овим просторима Милорад Додик је са истим тим Хрватима шверцовао нафту и цигаре', 'каже члан Главног одбора СДС-а Мирослав Којић.

Којић додаје да Милорад Додик,својим потезима,дијели Србе у Републици Српској а то може имати велике последице и бити опасно и за Србе и за Републику Српску.

,,Покушава да дио српског народа са Хрватима окрене против остатка српског народа у Републици Српској. Жели да Хрвати бирају и одлучују ко ће бити предсједник Републике Српске.Убијеђен сам да Срби неће то дозволити'',каже Којић и додаје да Милорад Додик покушава да унесе немир у Републику Српску како би сачувао своје позиције.

Додику очито не смета што је лидер ХДЗ редован гост у Блајбургу коме даје на чување интереса РС и српског народа у заједничким органима.



(БН телевизија)

Коментари / 140

Оставите коментар
Name

Радник

14.07.2017 18:15

ЈА ГАБОРА, ПУ,ПУ,ПУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник Пинокијо

14.07.2017 19:33

Жашто нас све ово чуди? Јасеновачка грађа, допуштање хрватској полицији да вршља по Републици Српској и хапси људе, лобирање за хрватске трговачке интересе у Српској и БиХ, ћутање на третман према Србима у хрватским кантонима... То што је "предао" Српску на чување људима који сваке године иду да се поклоне кољачима у Блајбург је само још једна ствар која треба, миц по миц, да нас припреми на оно што се припрема. Када би написао шта, БН то не би објавио... Закључите сами...

Name

Ре

14.07.2017 20:26

Миорад Додик је озбиљан политичар који увијек брине о својим интресима,и овакав поступак не би учинио да је то на његову штету!Зато се ми грађани морамо забринути за себе!Неко сам ко је свој град Бањалуку морао напустити због прљаве здрузене игре хрватских националиста ,а који су у овој политици (некад моје партије снсд )пронашли великог покровитеља!Припаднице хрватских обавјестајних група које су у Бањалуци радиле цак и у вријеме рата ,су немилосрдне у борби са правим српским патриотама.Њихове везе у свим инсттуцијама РС ,посебно грдске управе БЛ ,су обичном народу несхватљиве!Ситуација је заиста опасна!Не дјелите нам РС на исток и запад!Увјерих се лично да је једино исток заиста српски ентитет!Бањалучка општина је уточиште хрватских шовиниста,а срби тамо запослени,свјесни каква се игра игра,у жељи да задрже радна мјеста ,присиљени да се улагују властитом непријатељу!

Name

Јос Једном ,

14.07.2017 20:31

реците да додик није прави хрват ,само он је за дом спреман,он србин: стварно је велико ђубре .

Name

па и луд

14.07.2017 21:08

Види његове намјере да западни дио утопи у Хрватску , са источним неће да може , тврдо , а да нас је опљачкао , е то јесте .

Name

Ацо

14.07.2017 21:37

Ради гласова уводи се полако Хрватска до Дрине.

Name

ана

14.07.2017 21:42

Зато су бискупи грлати, посебно Комарица. У Српској сви могу да дижу глас осим прави Срби и патриоте. Ограђујем се од ових квази патриота, квази националиста и нововјераца.

Name

075

14.07.2017 21:51

Синоћ на ХРТ 1 жао ми је било гледати медијски линч "главног" Србина у Хрватској , Пупавца од катоталибана из реда католичког клера у Хрватској! Не зна Додик да ће прогласити Степинца светим ускоро, НАЖАЛОСТ, и шта онда након тога!? Него треба искористити приближавање Турака и Руса и паметан Вучићев позив на трајно помирење Бошњака и Срба !!

Name

Др

14.07.2017 22:47

О овоме сам писао јос подавно! Миле са Цовицем се наводно бори да један народ не бира другом народу представнике у власти и преноса надлезности али то је уствари само параван за њихову дозивотну владавину. Ово сто сада Миле и Цовиц раде је уствари исто то против цега се наводно боре. Миле овим преноси надлезности на Цовица да представља РСрпску и да преко њега опструира сваки искорак на дрзавном нивоу да би напакостио СДСу и оптузио их да ниста нису урадили. С друге стране несебицно као услугу подрзава Цовица у његовим наканамо о стварању трецег ентитета, кои уствари води у конацници новим сукобима сто је неминовно с обзиром да такви ентитерти по њима морају бити етницки цисти. Стварање етницких ентитета је устварти апсулутно осигурање владавине појединца гдје лако успоставити и законодавну и изврсну власт у своју слузбу

Name

Миа

15.07.2017 05:32

Додик је у праву када казе да је БиХ неуспјесна дрзава. Па погледајте само БиХ-суд. Лабаву конфедерацију треба одрзати, а да ли це БиХ икада бити цјеловита је велико питање. Оно сто сада требамо јесу национално освјестени и веома струцни људи. Не политиканти и супљоглавци него дзентлмени и визионари.

Name

РЕ Миа

15.07.2017 08:42

Одлично Миа, па баш на основу суда видимо колико су нам латини вјерни, зашто нас прегласаше. Па свако зна да је БиХ нефункционална, ништа Додик није ново открио, али је неко управо зато и скројио да буде нефункционална. Али не треба ми да улијећемо у хрватско бошњачке неспоразуме. Нека то сами разријеше, па они су 92 везали заставе и нека се сада гложе. Много је боље бити посматрач него учесник.

Name

Драшко

15.07.2017 09:10

Што више тандрља и паламуди народ га више гласа. Овај народ је анестезиран, психијатри му нису помогли, а ни хоџин му запис не би помогао. Колективна хипноза. Оваквих јунака као овај Којић има мало. Интелектуалци пробудите се из свог комформизма, видите ли црни облак и чујете ли како пишти пчиња сиротиња.

Name

ре "Ре" РАСПУЦХИН

16.07.2017 06:05

Апсолутно је тачно све што сте написали о 'рваЦким шпијунима (шпијункама) у институцијама РС и Б. Луци као и то да су читав рат радили. Додао бих само да су тада (када су телефонске везе биле у прекиду) имали везу за "лијепом својом" помоћу сателитског телефона који је на располагању имала њихова црква у Б.Л.

Name

ГМАЗ

16.07.2017 07:08

ОЋЕКУЈЕМО ТОМПСОНОВ КОНЦЕРТ У БАЊАЛУЦИ ЧИМ ПРИЈЕ, БОК

Name

Име

14.07.2017 18:19

Цувати це вас као И Тудјман

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак

14.07.2017 18:42

Ау братее, добро их је сацуво у Хрватској. Сто би се рекло, нак муски их је сацувао.

Name

Ззззз

14.07.2017 19:20

Неће РС нико више,тамо нема ништа доброга.

Name

Фрањо

17.07.2017 07:24

Поqгледајте слику он је већ члан ХДЗа.

Name

Рс

14.07.2017 18:35

Паметном доста , а јесмо ли паметни ? То је вец питање за дискусију .... Народе освијести се , вријеме је !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како?

14.07.2017 20:05

Сви су дрогирани од воде сто пију! Миле је екстаза! П.С. За воду ти озбиљно говорим!

Name

Леко

14.07.2017 18:41

Оцекујте ноз у ледја од латина они су лисице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

14.07.2017 21:55

"Латини су старе варалице"... Женидба Душанова

Name

Ненад Драгицевиц

14.07.2017 19:20

Додик ради све само да би свој криминал сакрио па тако унистава и Републику Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

апел

14.07.2017 20:15

Тог издајника треба под хитно ставити пред лице правде.

Name

ако

14.07.2017 19:27

Ако народ у Репулици Српској не зна кога ће изабрати и ако САД има и даље интерес да постоји Република Српска онда ће САД преко ЦИА пронаћи паметније политичаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

14.07.2017 19:29

Срам га било , он је изгубио компас и под хитно га треба стрпати у лудницу . Даје ТА на чување ХДЗ заборавио је ко је напунио јаме Србима по Херцеговини . Свак ко гласа за њега исти је као у он , издајник .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Л

14.07.2017 21:04

ПРЕДСЈЕДНИЦЕ Главног одбора СНСД, ПРЕДСЈЕДНИЦА КОМИТЕТА ЗЕЉАНА ЈЕ ПОБЈЕГЛА У АМЕРИКУ. И ТИ СИ ВЈЕРУЈЕМ НА ПУТУ ЗА БИЈЕГ ЈЕР СИ ТО ТИ ИЛИЈА НАУЦИЛИ 92.год.тацно је да си био у рпг на релију Леотар мјесец дана.Какве овде некакве групица свирају по граду доведи ТОМПСОНА у организацији СНСД, СПИРИЦ ОДЛИЦНО ПЈЕВА СА ЊИМ У ДУЕТУ

Name

РУС

14.07.2017 19:44

Јадан сте ви народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФЦУК љаксе

14.07.2017 20:04

Милораде, знамо да ниси православац, а Србину ни да присмрдис, дезертеру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

14.07.2017 20:30

Господине ПРЕДСЈЕДНИЦЕ шта радиш са нама,нисмо ми свиње из ЛИЈЕВЦЕ поља.ВИ очито тржиште побуну да нас туче наша милиција Па Видите ли да вам је влада у распаду,свак ради по свом нахођењу.Видите ли да вас нико не слуша и да сте себе довели на ниво последње рупе на свирали.ОВАКО СЕ СВАКОМЕ ДЕСАВА КАДА СЕ ДИЗЕ САМ У ВИСИНЕ КОЈЕ СЕ НЕ МОГУ ИЗМЈЕРИТИ.ТАКО СЕ ТО ДЕСАВА КО НАГЛО ПРЕЛАЗИ У НАЦИОНАЛИСТУ И СРБОВАЊЕ МИМО СВИХ СРБА, шта је сада БАКИРЕ БРАТЕ СПАСИМЕ.ИДИ У БИСКУПИЈУ ДА ТЕ САВЈЕТУЈУ.ЦАСНА СЕСТРА ЈЕ У АМЕРИЦИ НЕЦЕ НИ ОНА ДА СА ТОБОМ ПРАВИ ЛАКРДИЈУ.

Name

123

14.07.2017 20:41

ово ти била последња слика са повјериоцима чувања РС а ти жив и здрав био 300 година по самосталном шта уради од ово мало српске БИЈЕДЕ коју направи лично ти

Name

Ја

14.07.2017 21:32

Ова два црвена хрватицха тразе сламку спаса закухавањем,али робију неце избјеци,то знају добро.Теско им пада сто це им велика обитељ пасти на просјацки стап и народни казан,ако раја дозволи да једу од рајских уста ,а сто це их г..... лукавицке лоле то це им пасти лако ионако се зитигу медјусобно одавно.То сам цуо из провјерених извора ,а има их јос море са просиреном позадином.Е БиХ на ста си спала,кад за песеве гласају песеви,а ви народе ,ма,умри слијепа биједо.

Name

Оља

14.07.2017 20:35

А Додик одавно ради против српског народа.Он само ради за свој џеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данко

14.07.2017 21:49

А кад је то па радио за српски народ. У рату шверцовао, на све начине настојао да се усвоји Венс-Овенов план, висио у Вашингтону клевећући актуелну власт, отимао власт са тенковима СФОР-а, одавао српске патриоте, гањао их по шумама, давао изјаве о "геноциду" у Сребреници, опљачкао, осиромашио овај народ. Једино кад му је требало у политичке сврхе глумио патриоту и националисту, јер је то доносило политичке бенефите.

Name

легија

14.07.2017 20:35

Рудоња лакташки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аqуа

14.07.2017 22:18

Није он лактаски рудоња. Он ти је из Студени врила поред Томиславграда цовјек је цистокрвни католик тј Хрват. Његови су доселили у Лактасе после другог сведског рата. Нигдје нити један србин не носи презиме додик. Надји ми га у Србији ја цу лицно да га у дупе

Name

Ре аqуа

14.07.2017 23:33

И ја нешто мислим да он није Србин, али како онда тобоже слави јад га не убио.

Name

Аqуа

15.07.2017 14:27

Слави за паре ем се проведе ем дебело наплати. Свако мозе дици три прста и глумит великог србина а ни с од Србина. Ето било ко на овом свијету нека ми надје презиме додик у Србији идем га у дупе пољубити. Има их пуно у Студеним врилима код ТГ-рада.

Name

Искрено

14.07.2017 20:35

Миле је краљ он мозе све ј*бе се њему за народ за рс онај ким ун и како вец це доци у сколу код Миле .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

14.07.2017 20:37

Он је рекао прије пар мјесеци да је на састанку обавјестио ХДЗ како Савез за промјене ради против Републике Српске, па шта он треба да обавјештава Драгана Човића који иде у Блајбург тј. класичног усташу. Опште лудило. Питање је да ли имамо спаса, ако нам неко не помогне, пошто је велики број народа су чланови или симпатизери мафијашке структуре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

#

14.07.2017 20:45

А шта му је преостало него да се батрга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аџенда

14.07.2017 20:48

Новинари БНТВа треба да оду у Београд и од Александра Вучића затраже да прокоментарише овакво Додиково понашање. Вучић му је добио двоје задње изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wq

14.07.2017 22:16

НОВИНАРИ БН ТВ ЗАДЊА ЈЕ СЕКУНДА ДА СПАСАВАТЕ ОВАЈ НАРОД У КОНТАКТУ СА ВУЦИЦЕМ.СУМЊАМ ДА НИЈЕ ДОГОВОРЕНА ОЛУЈА 2 У МОСТАРУ НА ПЕТРОВДАН.ДА НИЈЕ ПЛАНИРАО НАС ПРОТЈЕРАТИ НЕБИ РОБНЕ РЕЗЕРВЕ УНИСТИО.ГЛУХАКОВИЦУ ИЗВРСИ САМУБИСТВО СТА СИ НАПРАВИО А НАЗИВАС СЕ ОФИЦИРОМ ТИ СИ ФУКАРУ ГЛУХАКОВИЦУ БН НОВИНАРИ У ОВОМ ОДСУДНОМ МОМЕМТУ СУ СПАС ЗА ОВО СРБА.АКО НИСТА ДРУГО НЕКА НАМ ПРЕКО ВУЦИЦА ОБЕЗБЈЕДЕ СМЈЕСТАЈ ГДЈЕ СУ БИЛИ МИГРАНТИ.

Name

Ре Wг

14.07.2017 23:36

У Крајини народ треба да се опамети. Не поновила се 1941.

Name

МК

14.07.2017 20:49

С ОБЗИРОМ НА КОЈИ НАЧИН ЈЕ ДОШАО НА ВЛАСТ СА САЗНАЊЕМ ДА ЈЕ ОБИЧНИ ШВЕРЦЕР ,ПИЈАЧАР ТРГОВАЦ НИКАКВО ЧУДО ДА СЕ ЧОВЈЕК НАУЧИО ТРГОВИНИ КО ПЛАТИ ВИШЕ ЊЕГОВ САМ .Е САД ЈЕ ПИТАЊЕ ДАЛИ ЋЕ НАРОД И КАКО ОВО СХВАТИТИ.МИЛОРАД ДОДИК ЋЕ СВЕ ДА УРАДИ ДА СПАСИ СВОЈЕ Д..Е ПА МАКАР НАС СВИЈУ ПРОДАО НА ДОБОШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацанин

14.07.2017 21:04

Хоце ли бити референдума да предјемо и на Католицанство???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Земљак

14.07.2017 22:17

хоће расписује га у понедељак

Name

мая родына

14.07.2017 21:09

Не завђајте нас и не дјелите на исток и Бањалуку!Мало сто градском управом Бањалука подмукло владају хрватице преко попова и нво ,(трују народ преко разних милосрдних језуитских организација ,партнерстава ,савеза и заједница)него би сад да затрујете и сву РС.Мало нам треба људи ,мало,стрпљење је на ивици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ф

14.07.2017 22:20

Давно се Бања Лука одвојила захваљујући капиталу Херцеговина.Свакако НЕСМИЈЕ нас некакав потез раздвојити већ удружено скинути јарам са врата.

Name

Никола

14.07.2017 21:37

Да ли нас ово велики патриота препуста ХДЗ? Вријеме је да додјемо до памети и мијењамо ствари у РС коју смо ми стварали док је Милорад сверцовао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Л

14.07.2017 22:32

Браво задњи секунд али немојмо бити кукавице већ удружено, нису сви људи нападача који су чланови СНСД јер их је живот терао да морају живети.Ако смо сложни недозвимо ни политици да се мешају као и Генерали МАРИНЕ ПЕНДЕС, као и МИКО СКОРИЦ,ТОРБИЦА, КЕСЕРОВИЦ,САВЦИЦ,МЛАДЕНОВИЦ И сл.ТРЕБА НАМ ДРАГАН ЛАЛОВИЦ,ПАПРИЦА, ЉУБО ОБРАДОВИЦ.Не да ратијемо са било ким, већ да мирно без напетости људски ДОСТОЈАНСТВЕНО,ако смо обећани за кичму да се извлачимо и избацимо гамад из стакларе.КОСАРАЦ ХОТЕЛ НАР ТИ НИКО НЕЦЕ ЦУВА ГА ПОЛИЦИЈА

Name

Сања

14.07.2017 21:38

Милораде продајес нас због своје фотеље. Велики патриота продаје свој народ. Хоцемо ли то дозволити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатица

14.07.2017 21:39

Ово је пресло сваку границу. Хоцес ли нас у нови Јасеновац послати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

14.07.2017 21:52

Јесам ли се ја за ово борио? Срамота ме и реци предсједнице, али да вам се обратим како год, за вас није затвор, вама народ треба да суди ста нам радите. Срамото једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

14.07.2017 21:54

Народе хоцете ли коначно схватити да је овај цовјек у стању све да уради због фотеље. Хоце ли нам наметнути да славимо Олују

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

14.07.2017 21:55

Због овога це ти Крајина судити, ми који смо били уз тебе, а продаде нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

14.07.2017 21:57

Овај господин из СДС је један од ријетких политицара који смије овако да прица. Моје постовање господину Којицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

14.07.2017 23:39

И моје поштовање.

Name

Зељко

15.07.2017 09:15

И моје!

Name

сербиан цафе

16.07.2017 01:07

Па ви сте већ заборавили ? не сјечате се да је и Додик, прије него је почео пљачкати и србовати, тамо прије неких десетак година, такођер био храбар и причао још храбрије, боље и љепше него овај "храбри" Којић - зар сте заборавили ? да не мислите да ће СДС бити добри дух за боље сутра ?

Name

Хрват

14.07.2017 22:00

Нас Хрвата је у БиХ остало толико да је сама Бијељина као град има више становништава,сво ово што нас је остало је добро удомљено политиком ХДЗ-а,наравано да нам је битно хоће ли се УВЕЋАЊЕ АКЦИЗЕ и порат ПДВ на 20% десити,па не примамо ми плате од земљорадње већ са буџета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

једино син Игор је сигуран

14.07.2017 22:05

Ма каква одбрана,што је није барнио кад се бранила српска већ шверцовао са истим овим "чуварима",па погледајте само људе на састанку,Клошарац,Шпиритус и Милокрад...Ти би продали и рођену мајку за сапас гузице и још коју годину пљаче,овде је једино син Игор не упиатн,до дљњег,мада,можда и он заврши на бубњу да би се "велики" Милокрад спасио...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно

14.07.2017 22:06

Јасно као дан ста нас цека са Милорадом. Ко је за дом спреман нека иде за њим а послије овога мозе повести са собом само пар својих пијуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

2018

14.07.2017 22:07

Хитно ванредни избори или сви на улицу. Политика Милорада Додика унисти све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам пре за Бакета

14.07.2017 22:07

у опције Човић или Бакир мислим да је боље да одбарну препустимо Бакету,за њега бар сигурно знамо да нас не може очима смислити,и на тој линији се "другује" са њим,а ови мудри латини кад нас се додкопају опет ћемо у јамамам и сапунима завршити,па коако га није срамота виђе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ф

14.07.2017 22:08

Која је његова дијагноза. Хоцемо ли доци до памети?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотик

14.07.2017 22:09

лепо одговара једног диана ставано унистава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.07.2017 22:09

Респект за Којица и храброст да јавно казе истину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

14.07.2017 23:43

Придужи се народе Којићу. Да не буде једна сламка међу вихорове. Масовна подршка.

Name

Сарајево

14.07.2017 22:10

Неце моци Миле, није народ висе луд. Идес ти како си и досао, али нас у дом нецес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србија

14.07.2017 22:12

Брацо недајте се, не дозволите да политика Додика и његови лицни интереси унисте оно сто сте створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чуј ХДЗ-у

14.07.2017 22:14

Простом репродукцијом Срба би на посторима еx Yу било бар двадесет милиона,ако не као и Румуна близу тридесет, да се баш ови блајбуршки "чувари" наше нам вјере и нације нису потрудили правећи од нас сапун и пепео.Како те Милаораде није само срамота више,као те није срамота јама,стратишта и прогона Српског народа да дајеш такву изјаву,немој ти да бринеш ко ће њу да чува,исти они че је чувати који су је и створили,него се теби ближи крај и робија,још ће ти робија бити наград да не буде,кад већ поменух Румуне као Чаушетску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вело

14.07.2017 22:16

Хоцемо ли сад Олују славити ако нам он нареди или цемо вец једном реци НЕ продаји РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оно

14.07.2017 22:17

Оно је брука за РС, пред народ да одговара. Бившем посланику СДС свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порука

14.07.2017 22:19

Је л ово изборна порука Милорада Додика? Е па Миле имамо ми поруку за тебе ЗБОГОМ у затвор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

14.07.2017 22:20

Честитам онима који овог изабрасе, јесте ли спремни за дом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

14.07.2017 22:21

Са оваквим народ и РС уопште нису сигурни. Овоме се мора стати у крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјецу му и унуке дај на чување а не РС

14.07.2017 22:22

Дјецу му и унуке дај на чување а не РС,када му већ толико вјерујеш.Поведи и Клошарцеве и твој Милораде од ових неколико бракова и ванбрачних веза,таман би било довољно да сви Хрвати у Херецеговини од тако префињених сапуна оперу руке.Пх 5,5

ОДГОВОРИТЕ
Name

јесен

14.07.2017 22:23

Није лако напустити власт, мој јаране и онда зивјети у страху кад це сипа за врат,тако исто ицовиц који се брине о србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О Јесени

14.07.2017 23:12

Тачно, али ако је не ЗБАЦИМО нећемо зиме дочекати.На владао се редовна,а Јаблан рице

Name

Слобо

14.07.2017 22:27

Којицу врати се у Скупштину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новица

14.07.2017 22:35

ХДЗ да нас цува? Народ луд, он безобразан и ето њему побједе. Опамети се народе. Којицу моје постовање за све рецено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крсто

14.07.2017 22:38

Све ово сто ви писете реце господин из СДС и свака му је на мјесту. Јасно је ста Додик покусава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

15.07.2017 05:59

МИЛОКРАДЕ СВЕ СИ ФОРЕ ИСПУЦАО И ОСТАДЕ ИЗДАЈНИК А УВЈЕК СИ И БИО

Name

Јелена

14.07.2017 22:42

На ста спадосмо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

14.07.2017 22:52

Стета за РС сто нема висе политицара као што је овај из СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војвода

14.07.2017 22:57

Е моји Срби јефтино сте се продали за изборе сад гледајте или мијењајте. Овај из СДС је увијек имао храбрости да казе онако како јесте, јос док је био посланик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

14.07.2017 22:57

Цека те суд народа. Нека ти ХДЗ цува Игора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска Крајина

14.07.2017 22:59

Миле, мозес само код њих да они тебе цувају када додје вријеме за наплату за све сто си радио, а близи се тај дан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

14.07.2017 23:23

Кадар ХДЗ да цува оно за ста смо изгубили најмилије, веце понизење нисмо могли добити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доц

14.07.2017 23:40

Додик Миле дјелује избезумљено. Чамац пушта на све стране. Он не зна ни који је сад мјесец а камоли дан или датум. Не зна ни зашто је уствари дошао у Мостар. У року од најдаље два мјесеца ће завршити у болници. Треба добро да размисли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видоје 1989

14.07.2017 23:45

Милорад Додик никада није цувао сопствени народ и интересе Републике Српске, вец самосвоје дупе и лицни интерес. Тако и сада. У зељи да се спаси и остане на власти, али и рацунајуци на гласове Хрвата, продаје и унистава све. Само се куни у Хрвате, Цовица тако "за Дом спреман"! Зар да заборавимо Други свјетски рат, логоре за дјецу, крволоцне егзекуције, Јасеновац, Сисак, Олују, Медацки дзеп?! Нецемо и не моземо, Милораде! Али се зато дици и скинути те моземо! 2018.је твој и крај твоје партије, издајице српства! Вријеме је да одес, љигавце! А овом господину Којицу капа доле, један од ријетких који има петљу да скресе свима и јавно изнесе свој став! Само напријед, Србине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милија

14.07.2017 23:54

Боже драги шта је Додику и овим његовим, скроз пролупали од споменика Мехмед паши до овог сад са Хрватима. Шта ли ће се још из овог лудила изродити. Већ ме хвата језа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

15.07.2017 14:43

Питамо мозак Милиони лудорија КУСТУРИЦУ КОЈИ СЕ ПРЕКО споменика СОКОЛОВИЦУ ДОДВПРАВА СВОМ НАРОДУ У САРАЈЕВУ.КУСТУРИЦУ ТРЕБА ПРОТЈЕРАТИ.КОЛИКО ОН ПЛАЦА ПОРЕЗ.ПРАВИ РЕЗИЈУ ФИЛМА КАВЕ СУ БУДАЛЕ СРБИ.ОДУЗЕТИ МУ СВЕ

Name

Пума

15.07.2017 03:44

Зато нико од хрватских кадрова није одговарао за злоцине у западно краиским.опстинама и Мркоњиц Граду због дила са ХДЗом......

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСЉО XXXX

15.07.2017 04:59

Која парадоxа Драган Цовиц дједа Радета Цовица чистокрвни Србин Миле Додик дједа Иван Додика из Дувна село Судун цисти Хрват

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

15.07.2017 05:01

Кад се вежу заставе са латинима очекујте нож у леђа .

ОДГОВОРИТЕ
Name

кудуз

15.07.2017 05:08

Коме је год да,боље це ја цувати од сзп..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кудуз

15.07.2017 08:32

Хајде ти са њим у дом, а пусти народ да одлуци ко це нам цувати оно сто смо стварали.

Name

Ре Кудуз

16.07.2017 22:18

Па дај човјече не лупај него кажи један конкретан примјер како и шта су људи из СЗП издали?Када и како су издали?Кад си већ толики патриота мало се заинтересуј колико су ови пренијели надлезности док су били у Сарајеву. Људи годинама указују на криминал и кпрупцију али их нико не чује. Нема већих издајника од оних који пљачкају сопствени народ. Је ли СЗП уништио банке,робне резерве,јавна предузећа?

Name

борац

15.07.2017 05:32

Свака птица своме јату лети!!Цепркајте мало по нациналности у врху власти па цете добити одговор засто је тако и ста је Цовиц насим властодрзцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре борац

15.07.2017 08:54

Сила Хрвата, мјешовити бракови, дјеца из мјешовитих бракова. Не бројим крвна зрнца, али нигдје чистог Србина. Данас ти је теже бити Србин него за владавине Броза. Да нам је бар економска ситуација ко у вријеме Тита, можда би му понешто и опростили, овако нас лола потпуно уништи.

Name

Приједор

15.07.2017 08:16

Како нам је предсједник поцео не би ме изненадило да се појави и казе да нас је дао ИСИЛ-у на цување.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

15.07.2017 08:18

Милорад је паметан, све док смо ми овакви он мозе радити ста хоце. Док ми цутимо и трпимо он це све своје планове остварити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос 983

15.07.2017 08:26

Милораде ако те није срамота нас смртника стиди се бар оних гробова! ХДЗ да цува РС, објасни то народу из Крајине, биједо од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

15.07.2017 08:29

Њему је свеједно, брига њега и за РС и народ, он само цува своју фотељу. Уствари цувамо је ми јер цутимо на све његове промасаје и понизења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербиан цафе

16.07.2017 00:31

Не чутите него гласате за њега годинама - ипак он србује некако најгласније и најпримамљивије. проблем настане што сви који воле своју нацију уствари не виде никакав апсурд у тој љубави !

Name

Миле, Висеград

15.07.2017 08:29

Додик је продао и издао све сто је могао. Јос само да унисти и прода Електропривреду, а кренуо је, индиректно, и са тим. Издао је дрзаву, народ, цак и своје цланове. Али кад крену кола низ брдо...а убрзо це, многи це се хватати за главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Миле

15.07.2017 11:44

Касно си се Миле сјетио кад је све похарано, уништено и опљачкано. Колико је само пара отето од Електропривреде, Шума, Фондова и колико се одлило у приватне џепове, харач градове, и предизборне кампање. Све чега се докопала ова владајућа клика је девастирала. Економски нас је уништио, и сад хоће да нас потпуно дотуче повећањем стопе ПДВ. Велики патриота инкогнито је радио против српских интереса, сад се демаскирао и ради потпуно отворено.

Name

Вогосца

15.07.2017 08:30

Е ако нам о цувању РС одлуцује и Стаса Косарац, готови смо. Тај ни своју породицу не мозе да сацува. Косарац врати паре пријатељима које годинама дугујес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидија

15.07.2017 09:00

Овај чланак би могли и назвати "два ратна друга". Њихова сарадња сеже још из ратних шверцерских дана. Од тог времена па све до данас обојица су се неслућено обогатили пропагирајући наводне више националне интересе. Разлика је само у томе што Човић воли природу па је зарад градње своје виле скренуо ток читаве једне рјеке. Његов ратни друг (шверцерски) господин Додик воли више урбаније средине због чега је највјероватније од народног новца себи обезбједио вилу на Дедињу. Осим тога били су им интересантни огромни земљишни комплекси, ексклузивни кафићи, ресторани, робне куће, итд. Њихова ратна и поратна имовина мјери се у милионима долара. Још једну разлику можемо да примјетимо, господин Додик је од своје парохије направио приватну државу којом управља новцем и страховладом од својих послушника. У колико се неко дрзне да му се супротстави ту је његова приватна телевизија РТРС да помогне својим лажима великом босу. Овој двојици би на организацији послова позавидио и амерички бизнисмен Лаки Лућано. Као закључак може се извести да је народ овца коју је лако ошишати уз помоћ неких сладуњавих прича које пласирају ова два ратна друга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

15.07.2017 09:03

Па овај Додик је сву јасеновачку грађу о почињеним злочинима и геноциду над српским народом предао Хрватској, све је спреман да учини да би придобио некога, ево код нас у Вишеграду подигао споменик великом везиру који је симбол патње српског народа скоро петсто година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград 058

15.07.2017 09:05

Код нас у Вишеграду уз помоћ Додика владају Латини и Бошњаци, спроводе се њихови национални интереси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 058

15.07.2017 11:52

Вишеградје постао један велики ријалити за који Додик пише сценариј, Кустурица режира, у улогама су професионални глумац Мемишевић и политички натуршчици Петровић и Ђуревић. А народ гласа ли гласа...

Name

Врати

15.07.2017 09:23

Нека ти прво врате Републику Српску Крајину,да му не нагомиламо цување,ко зна мозе листови и једно и друго...Бједо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разведри се пред оцима

15.07.2017 09:29

Сада ми је јасно постављане бисте турском султану у Висеграду,издас земљу,издас породицу,издас вјеру зарад моци и богатства .Боље и Хрватима него да се морамо сунетити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ А

15.07.2017 10:10

Па богами у Крајини ће се католичити, а на Истоку сунетити. То су нам је велике "патриоте и православци" Додик и Кустурица замијешали.

Name

МАјка Нови Град

15.07.2017 09:32

Пресједмице сад си стварно пресао све границе . Колико и докле мислис понизивати Србе ? Па није ти РС - а . цацевина да мозес радити ста хоцес . Како се небојис народа који те бирао ,? Гарант ово се неце добро заврсити по тебр .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

15.07.2017 09:45

Мозда Милорад планира да кандидат за предсједника РС буде неко из ХДЗ. Ста смо ми дозволили?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Лазар

15.07.2017 11:54

Па можда Жељкицу

Name

Тијана

15.07.2017 09:45

Пробуди се народе, докле мислис бити у овом мраку?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тијана

15.07.2017 17:24

Народ је будан, само му треба диоптрија.

Name

Xxx

15.07.2017 09:46

Срамота га је и назвати предсједником Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јовица Пале

15.07.2017 09:48

Неце ти успјети Милораде то сто си наумио, годинама нас газис, висе не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јованка

15.07.2017 09:52

Е ако нам ХДЗ буде ститио РС, моземо се поцети паковати за нови Јасеновац. Милораде бруко ста уради ово?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стане

15.07.2017 14:28

Падни Мисуре благо на асфалт али припази да се не огулис по лобањи,инсценирај моздани удар у тој супљој глави,документацију цувај и тако господски остави политику.Под условом да си са мафиозама измирио рацуне,јер поцео си се бојати своје сенке,а цујем да и спават немерес.Ни бобе ти не помазу.Полако,али сигурно постајес ЛЕРО и спрдња за масе.А ти и даље дебелокозац,ко и брудер ти цова.

Name

Д

15.07.2017 14:48

Миле како је премијерка.Бољ је сигурно него Дзомбиц.СТА УРАДИ ЦРНИ МИЛОТАДЕ

Name

Милан

15.07.2017 15:06

Ја ликова на овој слици. Све фаца до фаце. Ођутурумили више, треба нам нови дашак вјетра на балкану, ове старе вјетрине у апс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербиан цафе

16.07.2017 00:24

ко ће апсит ? партизана више нема, овце су у торовима, чобани имају штапине ако која заблеји, ... ко ће хапсит ?

Name

СРБИН

15.07.2017 15:11

Будала од човјека. Пресједниче Додику па дај Драгану Човићу да ти чува имовину а не РС за што су се сви борили. СРАМОТА овај народ је луђи од предсједника што то дозволи

ОДГОВОРИТЕ
Name

987

15.07.2017 17:21

Размишљам о овим лудости ДОДИКА и ХДЗ.ПОСТУЈЕМ господина ВИСКОВИЦА и не сумњам да не покушава у својим границама могућностима му указати, али гледам овог ВУКОВИЦА РАДОВАНА И БРАТА МУ ЉУБУ НОВЦАНИК ХЕТ ЗВАНА ДИНАСТИЈА ВУКОВИЦА.РАДОВАНЕ РАЗВЕДРИ ЦЕЛО биће ти именован БРАТИЦ ДРАЗЕН ЗА ДИРЕКТОРА ЦАРИНА У ТРЕБИЊУ КАЗУ НА ПИЈАЦИ,САМО МОРАТЕ ОБЈА ИТИ И ПОКАЗАТИ МУ ДИПЛОМУ И МЈРСТО ГДЈЕ СТЕ ЈЕ КУПИЛИ.БУНИ СЕ ПИЈАЦА БОГАМИ

Name

Марија

15.07.2017 17:21

Опет ће се овај исти народ продати за 50 КМ. Зграби несретни народ дај шта даш па шта га снађе. Ни грђег предједника, ни јаднијег народа.

Name

Бањалуцанин

15.07.2017 18:13

Надам се да је с овим конацно преврсио мјеру и да це ускоро бити ногиран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXXXXX

15.07.2017 21:50

СТА РЕЦИ КАД ВИДИС ОВЕ ЛЕСИНАРЕ , ОНИ ЗАСЛУЗУЈУ 1000000 ГОДИНА ЗАТВОРА, УЗЕСЕ СВЕ НАРОДУ И ДЈЕЦИ СЕНДВИЦЕ ИЗ РУКУ... КОЈА БЈЕДА ФУЈ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сербиан цафе

16.07.2017 00:19

Зар овдје никоме није јасно да само функционална држава може држати локалне бјесне псе на ланцу ?! Зар баш никоме није јасно да овај нео-феудализам не би могао бити могућ у земљи у којој функционишу судови, који не могу доћи под контролу СНСД, СДА, ХДЗ, СДС, СББ, СДП - само у држави у којој су натјерани уставом и људским правима да морају да раде скупа могу држати једни друге у страху од губитка власти !? Док год свако има свој тор, и свако има обезбјеђену власт довјека, они ће се понашати као средњевјековни феудалци/бегови, значи горе од мафије !? Зар неко овдје мисли да сви они уствари воде битку за и у име народа ? Сви најпаметнији, најобразованији и најстручнији Срби, Бошњаци, Хрвати и "остали" су одавно збрисали - нема више ко да нас спашава од заосталости и ослободи бједе. Само су пастири остали да нас измузу до смрти - зато народе напасај се националним поносом и супремацијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

16.07.2017 21:13

Додик хоце да се кандидује за цлана председниства Бих. Муслимани це јасно не зеле да га гледају ту. Срби це се подјелити на 2 дијела бара бара. Знаци превгу односе Хврати из РС. Просто ко пасуљ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

17.07.2017 06:28

људи моји јесам ли ја ово добро цуо да снсда и хдз вец дуго времена ЗАРАДЈУЈУ ЗАЈЕДНО па онда да це сарадјивати заједно за изборе.е баја баја нек ти брат драган донрсе аутограм томсона са посвртом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрањо

17.07.2017 07:23

Бок Срби овај дечки...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

17.07.2017 08:38

То рудоња, опљачкај па пусти усташама да се брину по систему 1/3 покатоличи, 1/3 протјерај ( то си већ обавио) и 1/3 побити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

17.07.2017 08:40

Оне који су је створили је стјерао у ћошак. Живи се не јављају. Главни им, Савчић, тотално незаинтересован. Сад их отјераше из просторија из Центра. Нека иду када боље нису ни заслужили. Одоше на маргину посве. Сјећам се да је Пантелија договаро простор у старој згради Владе. Овај оде у бившу трговину. Свака му част.

ОДГОВОРИТЕ