Двије Партизанове велике жеље су...

Из Летње лиге и обојица на ИЋ! На помолу повратак плеја и ангажман крилног центар ког је хтео и Џикић.

Кошарка 16.07.2017 | 16:30
Двије Партизанове велике жеље су...
Обрад Томић на три године. Аустралијанац Том Вилсон и Србин Марко Пецарски би тек требало да потпишу, а рад на формирању тима за следећу сезону Партизабн ће покушати да настави ангажовањем - Николе Радичевића.

У питању је плејмејкер, минулих пет година члан Севиље, који тренутно игра Летњу лигу за Денвер (узео га као 57. пика у другој рунди драфта 2015). Налази се на списку жеља новог тренера црно-белих, Мирослава Муте Николића, али - како наводе Вечерње новости - остаје да се хоће ли клубу из Хумске 1 финансијске прилике дозволити да реализује овај посао.

Подсетимо, Радичевић је рођен у Чачку 25. априла 1994. године, прошао је млађе категорије Партизана, али никад није био ни близу прог тима, а био је члан кадетске (бронза на ЕП у Литванији 2009) и јуниорске репрезентације Србије (сребро у Пољској 2011. и бронза у Литванији и Летонији 2012).

Новости додају да би пре Николе Радичевића за црно-беле, као што је и најављено, могао да потпише Стефан Јанковић. Реч је о великој жељи црно-белих још од прошлог лета, кад је за њега „загризао“ тадашњи тренер Александар Џикић, али трансфер није успешно приведен крају, па је крилни центар остао у Сједињеним Америчким Државама.

Он је, пак, ових дана завршио Летњу лигу у дресу Орланда и све указује да су могући преговори са клубом из Хумске 1. Подсетимо, Јанковић је рођен у Београду, има и канадско држављанство.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар