Ален Прост голица трансфераше!

Алонсов повратак у Рено би био велика част! Једини проблем је што садашњем Меклареновом дављенику Французи не обаћавају шампшионски болид наредне сезоне.

Остали спортови 14.07.2017 | 19:30
Ален Прост голица трансфераше!
Све што каже Ален Прост, то се поштује и узима за озбиљно. Наравно, то је пре свега због његових одмерених изјава које увек имају ваљане темеље у истинитим дешавањима. Простједноставно никада не баца шаргарепе на дугом штапу. Овога пута, говорио је оФернанду Алонсу.

“Што се Фернанда тиче, он је био првак са Реноом пре више од 10 година. Била би част имати га опет у екипи. Али с друге стране знамо да жели одмах да побеђује. Мислим да му не можемо тако нешто понудити, тако да ће то бити проблем који је тежак за решавање“, рекао је Ален Прост о Фернанду Алонсу који је са Реноом освојио две титуле, 2005. и 2006. године.

“Мислим да заиста постоји много врхунских возача. Ми смо фабрички тим, тако да је истина да има неколико такмичара који то узимају у обзир. И они вјерују да ћемо, не можда сутра, али прекосутра бити јако добар тим”, закључио је Прост оставивши свима отворена врата, па и Алонсу који би можда у недостатку адекватних средина и могао да оде у Рено. Наравно, под условом да Ферарари и Мерцедес АМГ Петронас задрже садашње поставе.

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар