Живот Теодосића неће бити исти

Јуче је наш прослављени кошаркаш Милош Теодосић потписао уговор за тим из Лос Анђелеса и тиме обелоданио да ће започети каријеру у тиму из града у Западној Америци. С обзиром на то да жена мужа, углавном прати у стопу, многи су поставили питање да ли ће Јелисавета кренути пут Америке и заиграти у неком остварењу холивудске продукције.

Забава 11.07.2017 | 23:07
Живот Теодосића неће бити исти
Оно што је било и више него приметно је да је Тео направио преокрет и променио одлуку па је приликом потписивања новог уговора од 12,3 милиона долара носио бурму.

То не би било ни мало чудно да је само два дана након венчања није скинуо. Током кошаркашког кампа на Сребрном језеру бурма није сијала на његовој руци, док на Јелисаветиној јесте.

Иако има изграђену каријеру у Србији, питање је да ли ће се Јелисавета одрећи успеха у овој држави зарад одласка у Лос Анђелес. Тренутно глуми у представи и ради на снимању нове сезоне серије "Убице мога оца", а својевремено је изјавила да посао и љубав и те како могу да се ускладе.

Како год да се одлуче, живот им неће бити исти. Много тога ће се променити, а време ће показати да ли ће Јелисавета отићи за супругом или ће време проводити на релацији Београд- Лос Анђелес.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Крцко

12.07.2017 07:20

Ал' га држи...све јасно.

ОДГОВОРИТЕ