Принц Хари спрема просидбу

Британска краљевска породица изгледа да ће морати да се припреми за још једно велико славље. Принц Хари је пронашао жену са којом жели да проведе остатак живота, а запросиће је на јесен, уочи свог рођендана, открили су његови пријатељи.

Забава 09.07.2017 | 12:17
Принц Хари спрема просидбу
Америчка глумица Меган Маркл и принц Хари договорили су се да неће никада бити раздвојени дуже од месец дана, а када их обавезе спрече да се виде чују се најмање два пута дневно.

Извори блиски славном пару откривају да се Харијева изабраница већ преселила у његову кућу у Нотингаму где има свој ормар и полице за органску храну.

„Хари је пронашао девојку свог живота и радо прича о њиховој будућности. Лудо су заљубљени. Хари је срећан“, рекао је један његов пријатељ.

Британски принц пуни 33 године 15. септембра, а Меган ће, наводно, запросити нешто раније. Датум венчања ће морати да буде пажљиво одабран у договору са Харијевом баком, краљицом Елизабетом да не би неком другом члану краљевске породице пореметио планове у свадбеном календару.

Гласине о просидби изгледа да су интензивиране након што је Меган фотографисана у салонима венчаница док је пробала неколико раскошних белих хаљина. Њене пријатељице кажу да је то учинила из забаве.
 
Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Будуцност

10.07.2017 19:07

Нема од тог ниста. Он це јос сам ходати. Она је претамна за краљевску породицу.

ОДГОВОРИТЕ