Некада срећна али и несрећна

"Када ме емоција понесе, не бирам ни место ни време да заплачем. Повреди ме када схватим да нема љубави, а то сам схватила недавно”, искрена је певачица.

Забава 06.07.2017 | 09:45
Некада срећна али и несрећна
Срећна, насмејна и испуњена, тако би се могло описати тренутно стање Наташе Беквлац, која је је пре три месеца започела љубавну везу са Луком Лазукићем, стручњаком за информационе технологије.

Не жели да много говори о свом приватном животу, али за „Ало!” каже да ју је повредило када су недавно у једним новинама изашле њене голе фотографије, за које се наводно спекулише да их је пустио први супруг Данило Икодиновић. Наиме, фотографије које су настале на меденом месецу Нате и Даче, на којима они позирају голи, после више од десет године угледале су светлост дана, а Наташа је особи која је слике продала медијима поручила следеће:

- Погодило ме је када су голе фотографије изашле у јавност. Знам ко их је пустио у јавност, али нисам му одговорила ништа. Неће дебело платити, овог пута кућа части - каже она за “Ало!”.

Током живота дешавали су јој се бројни успони и падови, а јавност ју је увек дочекивала на нож, па нас је занимало када и због чега заплаче.

- Када ме емоција понесе, не бирам ни место ни време да заплачем. Не треба мени биртијска атмосфера да бих заплакала - прича Ната и одмах додаје шта је највише повређује.

- Повреди ме када схватим да нема љубави, а то сам схватила недавно - каже Беквалчева. Знала је да буде срећна и несрећна, али увек је привлачила погледе мушкараца, па су је називали и најпожељњом српском удавачом.

- Никад нисам себе гледала на тај начин, да сам најпожељнија српска удавача. Себе сам доживљавала као ружну када нисам срећна и лепу када сам срећна - истиче она.

Док последњих дана ради на новом синглу „Црта”, који ће у наредних неколико дана пласирати у јавност, открива због чега тај назив.

- Назив „Црта” је метафоричан. Људи ће гледати на различите начине, изађи ми на црту, подвуци црту, шта је испод, а шта изнад твоје црте, где је твоја црта. Где је линија преко које никада не смеш да пређеш у животу. Разне ствари - прича Наташа, а на питање када је мушкарцима излазила на црту, одговара:

- То бих радила да сам мушкарце схватала као конукренцију. Будући да сам их схватала као пријатеље, никада им нисам излазила на црту. Девојкама тек нисам - завршила је певачица.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дусо ноја,

06.07.2017 10:34

Голо дупе се ником не показује. Вилл мускарци погледqти и опипати као у самопослузи. Зена мора бит дуван у којер видим се запаковано..

ОДГОВОРИТЕ