Почиње "ЕXИТ"

Амерички састав „Килерс“ наступиће вечерас у Новом Саду, на Главној бини Фестивала „Егзит“, а концерт је увод у овогодишња четири фестивалска дана на Петроварадинској тврђави.

Забава 05.07.2017 | 11:37
Почиње "ЕXИТ"
„Килерси“ (Тхе Киллерс) су најављени као један од највећих рок бендова данашњице, а овај популарни састав на Петроварадинску тврђаву долази у оквиру ексклузивне турнеје у неколико земаља, међу којима је и Србија.

Такозваног „нултог“ дана „Егзита“ осим „Килерса“, Тврђавом ће одјекнути и први звуци са популарне електронске Денс арене, на којој ће наступити Џеф Милс, Елен Алијен, Пола Темпл, Ребека и други.

Само за данашњи догађај улаз је слободан уз било коју улазницу за „Егзит“.

Сам фестивал званично ће бити отворен у четвртак 6. јула, а првог дана очекују се наступи Принцес Нокија, Лијама Галагера, групе „Џизус енд Мари Чејн“ (Тхе Јесус анд Марy Цхаин), Алана Вокера и ди-џеја Пола Калкбренера.

У петак на „Егзит“ стижу „Јирз енд јирз“ (Yеарс анд Yеарс), а на Денс арени атмосферу ће правити Соломун заједно са ди-џејом Диксоном.

Организатори су саопштили да су улазнице за суботње вече на „Егзиту“ готово распродате, а те ноћи ће на Тврђави наступити Џејсон Деруло, Дјук Думонт и Робин Шулц, као и Едо Маајка, „Све барабе“ и бенд Руфус.

Финале овогодишњег „Егзита“ биће у недељу 9. јула, када ће наступити арт-поп краљица Ројшин Марфи и соул сензација Раг'н'Боун Мен, а са њима ће на тврђави бити и електронски великани попут Хардвела и Нине Кравиц.

Осим њих, публика ће током четири дана фестивала моћи да види мноштво извођача на више од 40 бина и музичких зона широм Петроварадинске тврђаве.

Први посетиоци фестивала већ су стигли у Нови Сад, а ове године организатори очекују више од 50.000 туриста из 68 земаља целог света.

Фестивалски камп почео је са радом у уторак, а налази се на новосадској плажи Штранд.

Овогодишњи Егзит одржава се под геслом „Лето љубави“, а упитању је прослава 50 година од настанка легендарног хипи покрета.

РТС
фото:интернет
 
 

 
 

Коментари / 0

Оставите коментар