Лакше је сада бити пјевачица

Пјевачица Драгана Мирковић сматра да је данас захваљујући многобројним музичким такмичењима много лакше пјевачима да постану звезде и добију својих пет минута на телевизији.

Забава 03.07.2017 | 09:23
Лакше је сада бити пјевачица
Док она сматра да сваки музичар то треба да искористи, менаџери дискотека су јој одговорили да је проблем што сада свака шуша може да профитира, а да при том не зна да пјева.

- Дефинитивно је сада много лакше да пјевачи буду на ТВ-у него што је то раније било. Раније смо морали да будемо одабрани да бисмо се појавили на ТВ-у, у некој емисији или на фестивалу - рекла је Драгана за емисију „Ексклузивно“, а онда су јој менаџери разних дискотека одговорили да то није добро.

- Данас свака шуша може да добије својих пет минута, иако не зна да се понаша и пјева, а и превише их је. На терену не умеју да одрже наступ.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ма све је исто Драгана, немој да се лажемо

03.07.2017 07:44

И прије ( кад је драгана почињала) је било довољно само да се млада цура одважи кренут од куће, са дозволом родитеља, или без... да крене у непознато са неким "менаџером", продуцентом, свирачем итд... да му да у некој шуми, онако успут у ауту..и ето је ..снимит ће плочу ускоро, добит гардеробу, појавит це се на ТВ-у ! данас је исто тако.. само што их сада воде на јахте, скупе хотеле итд... а не у шуму, или у гардеробу неког сеоског дома културе, као некад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма и није бас тако

03.07.2017 08:47

Прије је то био мали круг. 7 тв станица или нека висе, али Београд, Сарајево су били главни. Сад има ваљда 100 и висе тв станица па не могу сви на јахте. Данас је лако и за старе да пропјевају, али се од тога висе не мозе зивјети па многи - мускарци и зене- заврсе у проституцији. Људи заборављају да и мускарци се баве с тим послом и да је и њих неко 'претурао' до славе.

Name

бурдуш музикант

03.07.2017 10:12

Ово данас нема везе са музиком, то је извлачење пара из лаковјерне сиротиње, само ви гласајте за своје фаворите, на крају побједник добије неку цркавицу и пуно лажних обећања, само организатори профитирају, нешто мало спонзори и телеком оператери. Нема од тога ништа, данас можеш снимитзи плочу само ако имаш паре,, снимање плоче у данашње вријеме не значи ништа. Најсмјешније ми је када видим у граду неке плакате гостујућих пјевача, оно великим словима име и презиме или неки надимак а у суштини се ради о неком анонимусу .Добра пјесма је данас велика ријеткост.

Name

Озрен

04.07.2017 18:15

Данас музицки сљам зарадјује пуно новца зато сто им је публика сљам које назалост има и превисе.

ОДГОВОРИТЕ