Николић: "Гробари", истрпите ме прву годину!

Мирослав Николић потврдио је за "Спортски журнал" да ће бити тренер Партизана од следеће сезоне.

Кошарка 28.06.2017 | 20:45
Николић: "Гробари", истрпите ме прву годину!
Николић се после 19 година враћа у Хумску 1, а одмах је замолио навијаче да га истрпе прве године.

"Пред нама су две велике ствари – да вратимо дугове и порез држави, формирамо тим, а у другој сезони да направимо резултатски удар. Ја сам човек од изазова, новац ми никад у животу није био на првом месту, то није мој приоритет. Ово ми диже адреналин, изазива ме", рекао је Николић за "Журнал".

Црно-бели су већ годинама у сенци највећег ривала Црвене звезде, што навијачи који су више од деценије уживали у мечевима са најбољим европским клубовима све теже подносе.

"Партизан има армију навијача. Дали ће ме они истрпети првегодине, јер тек у другој можемо да јуримо резултате и успехе. Навијачи и новинари ће морати да покажу стрпљење и да ми сви заједно верују", додао је Мута Николић.

Николић има активан уговор са КК Динамик, али је изјавио да ће га власник клуба Веља Јојић, иначе велики партизановац, пустити да врате стару славу Партизану.

Искусног тренера предстојећег лета очекује и нови изазов са репрезентацијом Србије, где је помоћник селектору Александру Ђорђевићу. "Орлове" очекује наступ на Евробаскету у септембру у Турској.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар