ЛЕ: Оптимизам у тиму Сарајева!

Фудбалери Сарајева су отпутовали у Молдавију гдје их очекује сусрет првог кола Лиге Европе против Зарие Балти.

Фудбал 28.06.2017 | 11:15
ЛЕ: Оптимизам у тиму Сарајева!
Иако је “бордо тим” фаворит у овом сусрету, у табору тима из Титове 38б су опрезни пред овај сусрет.

Помоћник тренера Мехмеда Јањоша, Зијад Швракић истакао је како сви очекују да Сарајево оствари добар резултат против молдавске екипе.

“Можда су они непознаница за нас, али смо и ми њима. Данас више нема слабих екипа. Нама је остало да максимално дисциплиновано и борбено остваримо позитиван резултат како би пред нашим навијачима остварили пласман у наредни круг такмичења”, казао је Швракић и додао да је предност то што Сарајево прву утакмицу игра у гостима.

Адван Кадушић, фудбалер тима с Кошева, истиче како је екипа спремна за овај сусрет.

“Атмосфера је сјајна. Радили смо добро на припремама и спремили смо се максимално. Анализирали смо противника и знамо њихове позитивне и негативне карактеристике. Идемо горе спремни да извучемо што бољи резултат како би на нашем стадиону осигурали пролаз у друго претколо”, казао је Кадушић.

Мехмед Јањош у овом сусрету неће моћи рачунати на Франка Лиивака који је повријеђен, док остали играчи требали конкурисати за почетни састав.

Утакмица се игра у четвртак од 19 сати по нашем времену у Кишњеву. Сарајево, уколико елиминише молдавску екипу, у наставку такмичења очекује кипрански Аполон Лимасол.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар